reyhoongoli مدیر استارتر عضویت: 1401/12/09 تعداد پست: 1732 عنوان مادرم 105 بازدید | 13 پست سلام بچه ها مادرم رفته ازمن جلوی مادرشوهرم اینا بدگویی کرده مادرشوهرم از ایناست ک مدام پیگیر میشه ولی الان چند هفتس سراغمونو نمیگیره یا زنگ میزنم خیلی زود قطع میکنه و.... چیکار کنم بنظرتون؟ 1402/03/07 | 16:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
reyhoongoli مدیر استارتر عضویت: 1401/12/09 تعداد پست: 1732 عجب ماذری داری آنقدر گریه کردم رفت جلو مادرشوهرم گفته که عروستون ینی جاریم مثل عروس ما دیوونس😭
reyhoongoli مدیر استارتر عضویت: 1401/12/09 تعداد پست: 1732 چرا مادرتون این کارو کرده مشکلی دارین باهم حسادت میکنه بهم 😥قشنگ میفهمم خانواده شوهرم مثل قبل برام احترام قائل نیستن
raponzelenaz عضویت: 1402/03/07 تعداد پست: 557 حسادت میکنه بهم 😥قشنگ میفهمم خانواده شوهرم مثل قبل برام احترام قائل نیستن شاید اینطور ک فکر میکنی نیس شاید خانواده شوهرت براشون مشکلی پیش اومده درگیر کارای خودشونن نیستنی مادر هیچ وقت اینکارو با دخترش نمیکنه حتی اگ ازش ناراحت باشه
raponzelenaz عضویت: 1402/03/07 تعداد پست: 557 آنقدر گریه کردم رفت جلو مادرشوهرم گفته که عروستون ینی جاریم مثل عروس ما دیوونس😭 ینی چیالان کجاش در مورد تو بود
reyhoongoli مدیر استارتر عضویت: 1401/12/09 تعداد پست: 1732 شاید اینطور ک فکر میکنی نیس شاید خانواده شوهرت براشون مشکلی پیش اومده درگیر کارای خودشونن نیس ... جلوی خودم گفت عزیزم منم فک میکردم یه مادر نمیکنه ولی مادرا به صرف مادر بودن مقدس نیستن
reyhoongoli مدیر استارتر عضویت: 1401/12/09 تعداد پست: 1732 ینی چی الان کجاش در مورد تو بود این تیکه از حرفاش بود عزیزم من خیلی خجالت کشیدم که به جاریم گفته دیوونه و مادرشوهرم اینام ناراحت شدن از منم گفته بعدم گفته ب عروس نباید رو داد و باید خدارو هم شکر کنه شوهر کرده و کارای مادرشوهرم بکنه و....
raponzelenaz عضویت: 1402/03/07 تعداد پست: 557 این تیکه از حرفاش بود عزیزم من خیلی خجالت کشیدم که به جاریم گفته دیوونه و مادرشوهرم اینام ناراحت شدن ... یا خداااااچی بگم ناراحت شدممادر شوهرت از اوناس ک میخواد سو استفاده کنه از این حرفا?
reyhoongoli مدیر استارتر عضویت: 1401/12/09 تعداد پست: 1732 یا خدااااا چی بگم ناراحت شدم مادر شوهرت از اوناس ک میخواد سو استفاده کنه از این حرفا? اره عزیزم اینم بگم چند سال بود که من سیاست رابطم با خانواده شوهرم و شوهرم عالی شده بود که الان گند خورد بهش آنقدر ناراحتم هیچ کسم ندارم درد و دل کنم🥺
raponzelenaz عضویت: 1402/03/07 تعداد پست: 557 اره عزیزم اینم بگم چند سال بود که من سیاست رابطم با خانواده شوهرم و شوهرم عالی شده بود که الان گند خ ... با مامانت برو صحبت کن راضیش کن بیاد جوری ک تابلو نباشه خودش جمعش کنهبگه ببخشید اون روز حالم خوش نبود خودمو اینجوری تخلیه کردموگرنه جم نمیشه این حرفا
reyhoongoli مدیر استارتر عضویت: 1401/12/09 تعداد پست: 1732 با مامانت برو صحبت کن راضیش کن بیاد جوری ک تابلو نباشه خودش جمعش کنه بگه ببخشید اون روز حالم خوش نب ... بهش میگم عزیزم ممنونم ازتون 🥺
raponzelenaz عضویت: 1402/03/07 تعداد پست: 557 [QUOTE=293079021]بهش میگم عزیزم ممنونم حتما بگوزیادم خودتو بسته ب فکر ونظر دیگرون نکن راحت باشمردم از خدام ناراضی ان