2777
2789
عنوان

تولدم

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 28 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تو این یکسال خیای چیزا یاد گرقتم خیای دردا کشیدم همین الانش خسته شدم از این زندگی 

dorost mishe mifahmam che hese badi dari 

vali age hamchin roozi betooni khodet hale khodeto khpob koni badan mifahmi fhe lotfi be khodet mitooni bokonio be hichkas niyaz nadari

تولدت مباررررررررررررک😍😍🤩

منم دیروز تولدم بود😍

بابام یادش نبود تولدمه زنگ زدم با خنده و شوخی بهش گفتم سالروز پدر شدنت مبارک 🤩😂کلی شوخی کردم باهاش ...میدونی میخوام بگم دنیا اصلا ارزش غصه خوردن نداره ..

هفته پیش تولد جاریم بود سوپرایزش کردم ولی این هفته تولد منو حتی تبریک نگفت ،فک میکنی ناراحت شدم نع اصلا برام مهم نبود ...من فقط خودم حال خوب خودم ،روحیات مثبت خودم برام مهمه ...توهمینطوری باش اینطوری بیشتر خوش میگزره💞

حس خوبیه خداتکیه گاهت باشه  
تولدت مباررررررررررررک😍😍🤩 منم دیروز تولدم بود😍 بابام یادش نبود تولدمه زنگ زدم با خنده و شوخی ب ...

حرفت کاملا درسته اما مشکل من فقط این نیست ک کسی یادش نبست تولدمو مشکل من خیای فراتر از این حرفاست خیلی

حرفت کاملا درسته اما مشکل من فقط این نیست ک کسی یادش نبست تولدمو مشکل من خیای فراتر از این حرفاست خی ...

نمیدونم مشکلتو عزیز فقط میتونم برات ارزو شادی عمیق کنم😘😍

حس خوبیه خداتکیه گاهت باشه  
عزیز منی 

عزیزم، اولین کسی که باید ادمو دوست داشته باشه خودشِ 

پس خودت رو دوست داشته باش 

این نصیحتم رو خواهرانه قبول کن و انجامش بده 

به خودت برس، برو بیرون، اول یه شاخه گل برای خودت هدیه بگیر، بعد برو هر کادویی که دوست داری برای روح و روانت هدیه بگیر بعد حتما حتما خودت رو به یه کافه مهمون کن‌. بعد میبینی چقدر حالت خوب میشه 

بعد بیا خونه و یه شام خوشمزه برای دل خودت درست کن.

بنظرم از خودت بهتر کی هست که بشناستت. 

اینجوری هم تولدت بهت خوش گذشته، هم شب وقتی همسرت اومد با لبخند و شادی از تولدی که برای خودت گرفتی تعریف کن.

فکر کن الان همه اش داری حرص میخوری، شبم با همسرت دعوات میشه، حیف روز به این قشنگی رو اینجوری خراب کنی 

پس پاشو 

دوست دارم چند ساعت دیگه ریپلای کنی از تولدی که برای خودت گرفتی تعریف کنی. 

دوست خوبم تولدت مبارک. 😍🥳🎊🎉🎂