2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پیراپزشکیا استخدامش مطمعن نیست اینو بگم

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 
چطور  جدیدا اینو میشنوم اخه چرا  از یه طرف هی میگن مثلا پرستار کم داریم از یه طرف میگن ا ...

اصلا اتاق عمل و پرستاری و هوشبری اکثر جاها اشباع شده فقط دوسال طرحتو میری استخدامی خیلی کم میگیرن من خاله ام پرستاره دولتی نتونسته استخدام شه الان بیمارستان خصوصی میره...

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 
اصلا اتاق عمل و پرستاری و هوشبری اکثر جاها اشباع شده فقط دوسال طرحتو میری استخدامی خیلی کم میگیرن من ...

اخه نمیدونم واقعا کدوم حرف حقیقت داره...

کامنتا رو بخون...

اخه نمیدونم واقعا کدوم حرف حقیقت داره... کامنتا رو بخون...

من نمیدونم بقیه اطلاعاتشون از کجا دارن ک میگن پرستاری و اتاق عمل من خودم رشتم پیراپزشکیه یه رشته ایه ک تازه برا خانوما اومده تقریبا بازار کارش فعلا از بقیه بهتره ولی پرستاری الان اشباع شده واقعا خیلیا رو دیدم بیکارن تو خونه... دانشجوی مامایی دیدم دوسال فقط منتظر طرح بوده...پرستاری خیلی شغل سخت و فرسوده کننده ایم هست حالا برو پیش یه مشاور تحصیلی اونا بیشتر اظلاع دارن