2777
2789
عنوان

امروز آزمون رانندگی قبول شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 30 پست

من بعد دفعه ۵ قبول شدم 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
مبارکهههه من خیلی خوشحال بودم بار چندم؟

خدا می‌دونه من از سال92ثبت نام کرده بودم دیگه قبول نمیشدم ادامه ندادم تا امسال

میشه لطفاً برا شادی روح پدرم فاتحه و صلوات بخونید😔بابای مهربونم آخه تو کجایی😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم اولین بار از کجا بود شاید همین بار ولی آیین نامه رو همون بار اول قبول شدم من سال 92ثبت نام ...

اوهههه

بازم خوبه ددیگه

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
مبارکه . کورس گذاشتن تو ببینیم 😂

😂😂😂همسرم میگن تا گواهینامه ات اومد دیگه رانندگی کن من چرا اینقدر ترسوام فکر میکنم الان هست که تصادف کنم 🥺

مبروک حالا ماشین هس ک باهاش برونی؟

هست ولی متاسفانه جراتشو ندارم شما راننده هستین؟چیکار کنم دل و جرات پیدا کنم؟

افرین بهش قدرشو بدون    

قدر چی بدونم وقتی یادم میدن تا کوچکترین اشتباهی کنم سرم داد میزنن ولی خودش که تصادف میکنه میگه یه حکمتی توش هست

نه عزیزم اولین بار از کجا بود شاید همین بار ولی آیین نامه رو همون بار اول قبول شدم من سال 92ثبت نام ...

عریزم شرایطش چجوری بود؟خالم عم همون سالا ثبت نام کرده ولی افسز فقط مونده میتونه یره ؟؟؟؟

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

😂😂😂همسرم میگن تا گواهینامه ات اومد دیگه رانندگی کن من چرا اینقدر ترسوام فکر میکنم الان هست که تصا ...

ترس نداره بابا اصن نترس چن بار بری عادی میشه برات 

عریزم شرایطش چجوری بود؟خالم عم همون سالا ثبت نام کرده ولی افسز فقط مونده میتونه یره ؟؟؟؟

آره عزیزم شرایطی ندارن یه کارتکس هم حتی استفاده نکردن فقط آیین نامه و معاینه چشم رو باید برن،من دیگه انتقالی گرفتم یه شهر دیگه رفتم

ترس نداره بابا اصن نترس چن بار بری عادی میشه برات 

یعنی خودم تنها برم عادی میشه ؟میترسم بزنم به یه عابری بعدش بمیره عذاب وجدان ولم نمیکنه

یعنی خودم تنها برم عادی میشه ؟میترسم بزنم به یه عابری بعدش بمیره عذاب وجدان ولم نمیکنه

ن عزیزم نمیژنی مگ تاحالا رانندگی نکردی؟نترس ترس باعث میشه یاد نگیری

ن عزیزم نمیژنی مگ تاحالا رانندگی نکردی؟نترس ترس باعث میشه یاد نگیری

فقط با مربی که اونم خیالم راحت بوده کلاچ و ترمز زیر پاشونه

هست ولی متاسفانه جراتشو ندارم شما راننده هستین؟چیکار کنم دل و جرات پیدا کنم؟

نه من ۱۷سالمه

اصلا فکر میکنم امسال تابستون میخوام برم یاد بگیرم ۴ستون بدنم ب لرزش درمیاد😂بشینید تا ترس تون بریزه