2789
عنوان

شوهرم گفت

386 بازدید | 6 پست

گفته بودم که برادرشوهر و جاری کوچک که من باهاشون قطع رابطه بودم .سر عیادت شوهرم اومدن خونه مون و رفت و آمد شروع شد .منم دیگه سخت نگرفتم .باز دیشب با زنش اومده بود .امروز هم با مهمون های دیگه خود برادرشوهرم باز اومد و برای دخترم خوراکی خریده بود .شوهرم میگه خوب شد من مریض شدم شما آشتی کردید .اگه می دونستم زود تر می رفتم عمل کنم 😬

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه بدتر از قبل شد محاله آشتی کنم با اون فحشایی که سلیطه خانم داده

منم این مشکل و دارم ۵ ماهه قطع رابطه ام انقدر که سلیطه بازی در اوردن ، فقط اینکه شوهرت نیاد خونه پدر و مادر شما یا خانوادت اوکیی ، من با این نمیتونم کنار بیام

ماهیها از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند و چون دریا آرام شد، خود را اسیر صیاد دیدند ...... تلاطم زندگی حکمت خداست، اگر هم دریا گاهی نا آرام شد برایتان دل آرام آرزو دارم 🌹
منم این مشکل و دارم ۵ ماهه قطع رابطه ام انقدر که سلیطه بازی در اوردن ، فقط اینکه شوهرت نیاد خونه پدر ...

منم دو ساله

و ان شاالله قراره تا ابد ادامه پیدا کنه

شوهر من که میدونه تقصیر مادرشه

اما میگفت اگه نیای منم نمیام منم گفتم به درک نیا اما یادت باشه خانواده من هیچ بی احترامی بهت نکردن تا حالا

خلاصه حرفمو قبول کرد و خجالت کشید اون میاد

منم دو ساله و ان شاالله قراره تا ابد ادامه پیدا کنه شوهر من که میدونه تقصیر مادرشه اما میگفت اگه ...

شوهر من با وجود اینکه میدونه همه ماجرارو ولی خیلی غده ، اوکیم بودیم ماهی یه بار بزور میومد ، حالا کلا سه نفر بیشتر نیستن خانوادم 

ماهیها از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند و چون دریا آرام شد، خود را اسیر صیاد دیدند ...... تلاطم زندگی حکمت خداست، اگر هم دریا گاهی نا آرام شد برایتان دل آرام آرزو دارم 🌹