2777
2789
عنوان

مهموني و برم يا ن؟

84 بازدید | 11 پست

امروز با درد زياد از خواب بيدار شدم 

جفتم پايينه

گلاب به روتون چقدر اوردم بالا 

شب هم از درد نتونستم بخوابم 

الانم بيحالم هنوز صبونه نخوردم 

چقدر بازداري سخته خصوصا براي ما كه اي وي اف بوديم

خيلي دلم گرفته ميگم كاش حداقل يكي بود ي ذره سوپ برام ميداد

مادرشوهرم تو ي خيابونيم اما اصلا يكبارم نداده خيلي ازش ناراحتم 

حالا اخر هفته خواهراشو دعوت كوده منم نميخوام برم بدم ارمده ازش

نرو لطفا 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کو تا اخر هفته اگر وضعیتتون همینطوری بود خدایی نکرده ، نرید سلامتیتون مهمتره ، اگرم رفتید اونجا کار نکنید باید وضعیتتون رو درک کنن

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

کو تا اخر هفته اگر وضعیتتون همینطوری بود خدایی نکرده ، نرید سلامتیتون مهمتره ، اگرم رفتید اونجا کار ...

وضعيتم از اول بارداري همينه يا حالت تهوع دارم كه خدارروشكر كمتر شد 

بعدش جفتم بعدش طول سرويكس 

از همه بدتر اي وي اف

چون مسافتي نيست تو ي خيابونيم ميشه رفت من دلم گرفته از كارش

خیلی سخته عزیزم منم چندهفته پیش همین حالو داشتم ارزوم بود یکی ی‌کاسه سوپ بهم بده ! اما نمیدونم چرا ی خانم باردارک شرایطش اینجوری فکرمیکنن داره ناز میکنه صرفا چون بارداری خودشون اکی بوده بقیه رو درک نمیکنن! 

تگه شرایطشو داری ازبیرون سفارش بده

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
خیلی سخته عزیزم منم چندهفته پیش همین حالو داشتم ارزوم بود یکی ی‌کاسه سوپ بهم بده ! اما نمیدونم چرا ی ...

اره انگار عاديه براش البته ديده من كه تو پنج ماهم هنوز دارم امپول ميزنم ميگم چقدر بي رحمه 

ي ذره اش و سوپ چيه 

بگه اصلا حالشم خوب باشه مشكلي ام نداشته باشه حامله كه هست

اره انگار عاديه براش البته ديده من كه تو پنج ماهم هنوز دارم امپول ميزنم ميگم چقدر بي رحمه  ي ذ ...

متاسفانه همینه دیگه چ میشه کرد اصلا اهمیت نده چون فقط غصت بیشترمیشه 

مهمونیم اگه خیلی دوست داری برو

رفتیم اصلا بلند نسو از جات

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
خدا نکنه عزیزم  خودت یه جوری مواد سوپو بریز تو قابلمه زیرشو کم کن آماده میشه یه کم بخواب چاره ...

مرسي مهربونم ايشالا هرچي از خدا ميخواي بهت بده اين دورانم ميگذره چاره اي نيست بايد تحمل كرد