2789
عنوان

ازدواج سنتی

260 بازدید | 32 پست

کسایی که ازدواج سنتی داشتید تعریف کنیدچطوری اشنا شدید

راضی هستید،چطوری تونستید طرفتون رو بشناسید و بفهمید آدم خوبه؟؟

ملاکتون برای انتخاب چی بوده؟ العانم هنوز اون ویژگی رو داره

وخدایی که به شدت کافیست..  

وای فقط منی که خانواده هامون فکر میکنن ما سنتی ازدواج کردیم و فقط خودمون دوتا میدونیم که قبلش باهم دوست بودیم😅🤦‍♀️

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای فقط منی که خانواده هامون فکر میکنن ما سنتی ازدواج کردیم و فقط خودمون دوتا میدونیم که قبلش باهم د ...

الان ما هم میدونیم 

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

به نام خدا

من مجردم ولی مامانم سنتی بابام رفته لوله کشی گاز خونشونو انجام بده و مامانمو میبینه و عاشقش میشه😁بابام از ۱۷ سالگی لوله کشی کرده تو خونه میلیاردی یا داغون... دخترای جور با جور ولی نمیدونم چرا فقط مامانمو انتخاب کرده😂🤦🏻‍♀️بعدش تحقیق که میکنن باباجونم به بابام گفته خودت راستشو بگو تحقیق نکنیم اخه باباجونم خیلی خوب و سادس بابای نامردم دروغ گفته... مامانم نه خیلی راضیه نه ناراضیه ولی بیشتر ناراضیه😂🤦🏻‍♀️🥺

چه حالی داره

خیلی خوبه...همه میگن بچه های ما چشم و گوش بسته بودن و فلان و بیسار درحالیکه ما یه عالمه خاطره از دوران دوستی یادمون میاد و زیرپوستی میخندیم😁

خواهرش دوران دبیرستان همکلاس بودیم اون منو معرفی کرد بهش .والا زمان خاستگاری خیلی حرفا گف ولی هیچکدو ...

از نظر اخلاق و رفتار هم تغییر کرد؟

وخدایی که به شدت کافیست..  

چندین سال دوست صمیمی داداشم بود

داداشم تاییدش کرد منم بله رو گفتم

کاملا خانوادشون می‌شناختیم 

با این وجود اوایل ازدواج متوجه شدم خیلی عصبیه و تو عصبانیت بد حرف میزنه،اولش خودمو باختم شروع کردم گریه و زانو غم بغل گرفتن ولی بعدش با داداشم مشورت کردم راهنماییم کرد

الان ۱۲ ساله خوش و خرم کنار هم زندگی میکنیم،از اونا که همه غبطه میخورن به رابطمون

خیلی خوبیدشما😂😂

خانواده ها همه جا میشینن میگن بچه های ما خیلی حرف گوش کنن...به پسرمون گفتیم این دختر مناسبه برات دختر هم قبول کرد خیلی سر به راهن ولی نمیدونن ما چه شیطونایی بودیم😁🤪