2789

اول مرغ  و پياز و برگ مو و به ليمو بذار ٣٠ دقيقه بجوشه تا طعم بدش گرفته شه

بعد خوب خوب سرخش كن ، و پيازم باهاش سرخ كن

ادويه هم كاري ، زرد چوبه و فلفل بزن

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بذار تو قابلمه دیر پزه

من پیاز تفت داده شده

رب سرخ شده با زعفرون و دو تا قاشق آبلیمو و یه دونه هویج و ی دونه فلفل دلمه ميندازم داخلش

فلفل رو وقتی پخت خارج میکنم

سلام ناز من حالت خوبه انشالله اینسری عمل جراحیت به راحتی انجام بشه

برای پخت مرغ محلی هم اول یه پیاز درشت و خرد کن تو روغن کامل تفت بده زردچوبه و فلفل سیاه هم بریز بعد خیلی کم مرغ و تفت بده نمک اضافه کن بزار اروم با حرارت کم شعله بپزه  چیز دیگه ای هم اضافه نکن خیلی مقویه

بی تو میشه زنده بود   زندگی نمیشه کرد

من برای مرغ محلی شکم پر یه هورده فلفل سیاه ونمک وآبلیمو قاطی میکنم تو شکمش میچرخونم اگه وقت باشه میزارم یه کم بمونه بعد مرغ زو یه جپری میرارم که بریزه ازشکمش بعد مواد سرخ شده رو داخلش میریزم

اول مرغ و بریز تو قابلمه یع لیوان اب یکم ابلیمو بریز روش یدونع پیاز کوچیک ریز کن روش با چند قاسق زردچوبع درشو بزار زیرش و زیاد کن پنج دیقع بعد میجوشع و خونابه و ایناشو پس میدع بریزش تو ابکش و با گرم بگیر روش تمیز شع

بعد تو قابلمع تمیز پیاز و فلفل دلمه و هویج و با کرع یا روغن محلی قشنگ سرخ کن یه دونع لیموعمانی داخلشو درار بریز توش

ادویجات زردچوبع و فلفل سیاه و کاری و کمی دارچین بریز

بعد مرغت رو اضافع کن با حرارت ملایم تفتش بدع چن دیقع

بعد نصف فنجان زعفران بریز روش 

بعدم آبج‌وش بریز روش زیاد نریز مزه اب بگیرع

در حدی که روی گوشتت و بگیرع بعدم درش چ بزار یه ربع با حرارت بالا بپزع بعد زیرشو کم کن و بزار قشنگ با خرارت کم بپزه یساعت

بعدش امادس معرکع میشه من درس میکنم اینجوری همه عاشقشن🥰بعضی مواقع سیب زمینی هم دو قاچ میکنم دوتا یا سه تا بعد یه ربع اول که با خرارت جوشید اضاف میکنم بعد کمش میکنم بپزن

هر چقد هم میزارم بپزه در اخر بافتش نرم نیست

اگه جوجه محلی اصل باشه اینجوریه اونایی زود نرم میشه از این جهادی ها هست ومعمولا بو میده جوجه محلی رو اول وقت بزار تا ظهر کمکم بپزه یا خیای سفت بود تو زودپز بزار