2777
2789

یک) تابستون بود و رابطمون پر از عشق و علاقه بود با اینکه سنمون کم بود اون همش از ازدواج حرف میزد خیلی دوست داشت باهم بریم بیرون ولی من یکم میترسیدم یک روز با دوستم هماهنگ کردم ک اونم با دوست پسرش بیاد منم با دوست پسرم خلاصه دوست پسرامونم هم محله ای بودن و همو می‌شناختن رفتیم پارک منو دوستم پیاده رفتیم اون دوتا با موتور اومدن دوستم سوار موتورش شد ولی من خجالتی بودم و روم نمیشد سوار بشم و دستم بهش بخوره خلاصه سوار شدم خیلی از پسرای محلمون اونجا بودن و دیدن ولی با خودم گفتم خب ماکه قصدمون ازدواجه پس ایرادی نداره رفتیم دور زدیم و خیلی خوش گذشت بعد اون دست دادن و بوس و بغل شروع شد خیلی باهم خوب بودیم مامانامون بعد ظهر میرفتن پیاده روی ماهم تو راه پله می‌نشستیم حرف می‌زدیم یبار بابام کلید انداخت اومد من اینو بدو فرستادم تو اتاقم بابام نشسته بود تو سالن مجبور شد از پشت بوم بره خونشون چند باری قهر کردیم ولی دلمون طاقت نمی‌آورد آشتی میکردیم سه ماه تابستون تموم شد مامانم گفت روبیکاتو باید پاک کنی منم گریه میکردم و میگفتم قول میدم زیاد استفاده نکنم اما فایده ای نداشت....
خواهرم گوشیمو چک کرد و متوجه رابطمون شد خیلی نارحت شدن مامان پسره هم فهمید و روابطمون سرد شد گوشیمو گرفتن و تا شیش هفت ماه هیچ خبری ازش نداشتم...

دو) خلاصه تولد خواهر کوچولوش بود و ما رفتیم همه فامیلای همسایمون بودن و من شده بودم گرم کن مجلس رقصمم خیلی قشنگه و همه کیف میکردن مادربزرگش بلند شد سرمو بوس کرد و باهام رقصید بعدش مردا اومدن تو من چون لباسم آستین کوتاه بود رفتم تو اتاقشون ک یهو اونم اومد تو همون اتاق بهش گفتم برو بیرون خندید و گفت من که دیدم بعدش رفت بیرون.
اون شب رفتیم خونه داییم پسر داییم گفت چرا چند وقته روبیکا نیستی منم گفتم مامانم اینا نمیزارن گفتش نصب کن بابا اونا که ندارن نمیفهمن ب نتش وصل شدم و دانلود کردم ب محض اینکه نصب شد دیدم کلی پیام بهم داده بود...
خلاصه همون شب پیام داد چه عجب بلاخره اومدی...
 بهم گفت چقد امشب خوشگل شده بودی بهش گفتم همه چی تموم شده لطفا چیزی نگو گفت بیا دوباره مثل قبل بشیم گفتم خانواده ها میفهمن داستان میشه خیلی اصرار کرد ولی من قبول نکردم دوست داشتم ولی از خانوادم میترسیدم واس همین بلاکش کردم...
ولی با یه اکانت دیگه پیام داد و بازم گفت دوسم داره ولی ردش ردم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سه)تو زندگیم اولین بغل و بوسم رو با اون تجربه کردم و فکر میکردم بهش میرسم بعد این ماجرا توبه کردم که دست هیچ پسری بهم نخوره و با کسی وارد رابطه نشم...

واقعا همینطور بود اما اون بهم گفت اگه باش نباشم لا.شی میشه اون شد ی پسر لات و دختر باز منم تبدیل شدم ب یه دختر دل شکسته مغرور....

الان دو سه سالی میگذره ولی هنوز عاشقشم میدونم ک اونم ته دلش ی حسایی هست بلاخره عشق اول هم بودیم هنوز نگاهش مثل قبل قشنگه...

الان قراره بره سربازی وقتی برگرده میخوان واسش زن بگیرن شماره جدیدشو از گوشی مامانش برداشتم از ی طرفی چون روابطمون با خانوادش بخاطر دختر کوچولوشون بیشتر شده نگرانم دوباره اگه رل بزنم و بفهمن بد باشه از ی طرفی هم چون می‌ره سربازی دلم میخواد قبل رفتن ببینمش، 

دلم میخواد زنش بشم چون دیوونه وار عاشقشم اگه با یکی دیگه ازدواج کنه و قرار باشه زنشو هرروز تو خونه ببینم حرص میخورم..... 

خیلی داغونم💔😢

(4)الان میخواد بره سربازی و چون همسایه ایم من میدونستم از دخترای محل چند نفر اومدن جلو خونمون یا بهم پیام دادن حالشو پرسیدن منم گفتم برین از خودش بپرسید گفتن جواب هیچ دختریو نمیده و سریع بلاک می‌کنه ولی من پیام دادم خیلی خوب برخورد کرد گفت فعلا ک نه بعد سربازی میتونیم رل بزنیم اما ازدواج نه 

منم باش زیاد صمیمی نشدم 

عزیزم ۱۶ سال سنی نداری به جای شوهر کردن به فکر تحصیل و مستقل شدن باش که در بعدنا افسوس نخوری .وقت برای شوهر کردن و عشق و عاشقی تو سن های بالاتر از ۱۶ سال بیشتر و بهتر هست یعنی موقعیت های بهتر و بیشتری میات سراغت

عزیزم ۱۶ سال سنی نداری به جای شوهر کردن به فکر تحصیل و مستقل شدن باش که در بعدنا افسوس نخوری .وقت بر ...

گفتم شونزده سالم بود الان دوسال میگذره الان 18 و خورده ایم