2777
2789
عنوان

سوسک ریز

102 بازدید | 19 پست

بچه ها من تا مرز فروش خونه پیش رفتم ، ولی میگم من که همه راها رو امتحان کردم سمپاشی و سم کشاورزی و طعمه و خمیر و کوفت و زهرمار و نتیجه نگرفتم ، میگم یه کابینت هم عوض کنم ان شاءالله که موثر باشه چون شنیدم اینا تو کابینت نفوذ میکنند، هر چی باشه بهتر از فروش خونه و اثاث کشیه، کسی با کابینت عوض کردن نتیجه گرفته ؟؟

نمیدونم،ولی معمولا با سمپاشی میرن،حتما سوراخی چیزی هست که هی وارد خونت میشن

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوتا کامن خریدم یکی تو چاه حموم وتوالت خالی کردم یکی هم توی سینک وگوشه های آشپز خونه دیگه نابود ش ...

برا من سوسک فاضلاب نیست ، من کامن نه ، چون شنیدم سرطان زاست،  ولی باور کن همه راه هایی که دیدم رو انجام دادم ، برا همین فکر میکنم مشکل از کتبینته که حل نمیشه 

آهاا  پس درست کن کابینت رو ایشااله ک درس بشه

اره بهش سوسک آلمانی هم میگن 

دعا کن ، یعنی دو ساله حسرت به دلم مونده یه لیوان بذارم رو کابینت ، یا کابینتو باز کنم یه لیوان بردارم بدون شستشو چیزی بخورم ، البته هر سه روز یه بار یه دونه گوشه کنار میبینم ، اونم جنازه شونو معمولا نیبینم ، چون ژل برسودا مرتب گوشه ها میذارم ولی باز اون یدونه هم رو اعضاب منه ، امنیت ندارم

حتما کابینت عوض کن  ولی نمیدونم کامن استفاده کردی یا نه عالیه یمدت هر هفته بزن و از خونه چند ...

تو میگی کامن موثرتر از عوض کردن کابینت است؟

من یه جا خوندم که کامن سرطان زاست 

ولی به خدا بقیه راه ها ه چیو امتحان کردم ، همسایه مون میگفت خونه قبلی دلشتیم کامن هر سه ماه یه بار باید بزنی ، من میخوام مشکل از ریشه حل بشه 

لطفا دعا کن دو ساله درگیرم ، با اینکا سه روز یه بار یه دونه گوشه میبینم جنازه شو ، ولی باز رو اعصابمه

نمیدونم،ولی معمولا با سمپاشی میرن،حتما سوراخی چیزی هست که هی وارد خونت میشن

شما دیدی با سمپاشی از بین برن؟ اینا خیلییییی مقاومن ها ، سوسک آلمانی بهشون میگن ، با سوسک فتضلاب فرق دارند ، لطفا اگه سوسک آلمانی یا همون سوسک کابینت تجرله شو داری که با سمپاشی ریشه کن شده باشند راهنماییم کن..

نگوووو سوراخ باشه بدبخت میشم یعنی با عوض کردن کابینت هم نمیرن

من فکر میکنم کابینتام جنسشون خرابه و اینا نفوذ کردن