2789
عنوان

رفتار جاری

267 بازدید | 19 پست

بچه ها شما باشین تو ی جایی ک شما و خواهر شوهر هستین و اون مجلس رو بخاطر جاری رفته باشین .بعد جاری خودشو پاره کنه برای خواهر شوهر و انگار شما اونجا برگ چغندر هستید چجور رفتار میکنید ؟

من آدم ساکتی هستم اهل زبون ریختن و اینا نیستم ولی این جاری ماشاالله از زبون کم نمیاره .هنوز خواهر شوهرم بیشتر بهم حواسش بود تا جاری ..

خونه پدر شوهر بودیم انقد زنگ زد خواهر شوهرمو برد خونه خودشون .حالا اینو برام مهم نبود چون همونجا راحت تر بودم .فرداش میخواستن برن بیرون زنگ زد خونه پدر شوهر گفت شما هم بیاین البته ب من نه ولی کلی گفت شمام بیاین(منظورش این بود ناهار هر کی خودش ببره)

بعد دیگ پدر شوهرم قبول نکرد موندیم خونه .دوباره سر ظهر زنگ زدن گفتن ک نه نمیایم ،بعد همون پشت تلفن ب مادرشوهر گفته بود فلانی ام نمیاد اونم همون موقع پرسد میگن تو نمیای گفتم نه خوش بگذره بهتون .ممنون.

درسته رابطه اش با خواهر شوهرم مثلا خیلی خوبه ولی اصلا انگار منو آدم حساب نکرد .شوهرمم نبودش .

دلم گرفت ازش ،حالا من زبون بلد نیستم بریزم انقد باید منو هیچی حساب کنه.

ی سوغاتی هم براشون برده بودم نرفتم بدم گذاشتم بعد شوهرم بده در مغازه داداشش .دلم نمیخواد دیگه برم خونش ...

بیچاره چقدر حقیره

ولی قطع رابطه نکن 

چون با خواهرشوهرت خیلی خوبه فکر میکنن تو حسودی

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ینی میگم خودش جر میداد ب معنای واقعیاااا...ی حوووری قربون صدقه بچه های خواهر شوهرم میرفت ...

دقیق انگار جاری منو توصیف کردی،منم از اول هم حسابش نمیکردم،هر روز خونه ی پدرشوهر خواهراشوهر رو ب سمت خودش کشوندن

میشه لطفا صلوات مهمونم کنید
بیچاره چقدر حقیره ولی قطع رابطه نکن  چون با خواهرشوهرت خیلی خوبه فکر میکنن تو حسودی

بخدا نمیخوام مظلوم نمایی کنم ولی در مورد فامیل خودمون شاید بشینم با مامانم غیبت کنم   

ولی در مورد خانواده شوهر اصلا آزارم بهشون نرسیده .هر وقت دیدمشون احترام گذاشتم ولی اهل زبون ریختن و اینام نیستم

عزیزم شما کاری به کار اون نداشته باش..شخصیتش همینه،بزار خودشو فدای همه کنه

تحویل گرفتن نگرفتن این آدم هم برات مهم نباشه

بشین تماشا کن

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

جاریت اشتباه میکنه.  همیشه دوری و دوستی و حد تعادل خیلی خوبه.  شما هم برو نماز شکر بخون که ...

من به سختی رفتم بخدا همشم میگفتم بخاطر اینک دلگیر نشه نگا کسی نیومد از خانواده شوهر .و اینک تو مراسم خاله من اومده بود منم خواستم احترام بزارم ولی ظاهرا بود و نبود من فرقی نمیکردا

مثلا میخواد بگه بهت حواسم نیست ولی با این کاراش خودشو مضحکه میکنه. تو عین خیالت نباشه. بی خیالی تو اونو داغون میکنه.چون داره به خودش فشار میاره برای این کارا. ارتباطت رو کم کن

بذار به حال خودشون خوش باشن چرا حال خوبتو محدود میکنی به جاریت شاید احساس میکنن پیش اونا راحت نیستی ...

آره صمیمی نیستم ک همه چی براشون تعریف کنم ولی خشک و معذبم نیستم .خواهر شوهرم بهم زنگ زد گفت میام دنبالت میارمت و میبرمت بیا تو هم گفتم نه.

حس کردم اویزونم اون زنه هم خوشش نمیاد نرفتم .

مثلا میخواد بگه بهت حواسم نیست ولی با این کاراش خودشو مضحکه میکنه. تو عین خیالت نباشه. بی خیالی تو ا ...

مثلا سر خاک نشسته ناراحت ،بچه خواهر شوهرمو دید گرفته بغلش میکنه با بغض میگ الهی قربوووون تو برم ک بززگ شدی