2777
2789
عنوان

زانوی پرانتزی خیلی بده 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1890 بازدید | 58 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا  سخترینه. شما عمل کردین

نه من دیسک عمل کردم مریضایی که زانو عمل کرده بودن هم اتاقم بودن تو بیمارستان وضعشون از من بدتر بود حداقل من میتونستم بلند شم و راه برم بعد عمل ....اونا هیچی

نه من دیسک عمل کردم مریضایی که زانو عمل کرده بودن هم اتاقم بودن تو بیمارستان وضعشون از من بدتر بود ح ...

سخت ک هست استخوان زانو رو میشکنن

خدایا خودت مواظب عزیزای دلم باش 🌺🌺🌺
من از وقتی باشگاه میرم بهتر شده انگار پاهام دیگه پرانتزی نیست  چرا عمل؟

ببخشید چه حرکت هایی کار میکنین، ینی انحراف از بین میره؟ یا کم میشه از من حدود 5 سانت هستش فاصله بین زانو ها

با افتخار یک معلمم💯

پاهای من ایکس بود برعکس شما از بالا کج بودن 

تقریبا ۵ سال درگیر جراحی و خارج یازی پلاتین و فیزیو تراپی بودم .دردش زیاده 

استخونتو میشکنن باپلاتین فیکس میشه و پیچ میشه 

۱۵۰ تا بخیه خورد پام هر پا ۱۵۰ تا...

تا یک ماه اجازه نداری رو پای عمل شده وزن بندازی 

بعد از یک ماه کم کم وزن میندازی

دوماه با واکر راه میری

بعد تا ماه سوم تک عصا 

پروسه خم کردن زانو هم هست .چون زانوت خشک میشه و خودش یه کار سختیه...

من سال ۹۷ پای راست عمل کردم دوسال درگیر خوب کردنش بودم .سال ۹۹ پای چپ ...هر پا حدود دوسال ونیم زمان برد .

سال ۱۴۰۰ پلاتینامو باهم در اوردم .از همون جای قبلی باز برام برش زد دکتر و پلاتینا خارج شد ...

بعد عمل پاهام حسابی صاف شد ودردای قبلی از بین رفتن .

اهان راستی 

باید حتما حتما کمکی داشته باشی برای ماه اول جراحیت .

من در آستانه ی چند سالگی ام؟؟؟؟با احتساب روزها ؛صد سال خسته...باحتساب شب ها؛هزار سال منتظر ...وبااحتساب  عشق؛سال هاست که مُرده ام....
ببخشید چه حرکت هایی کار میکنین، ینی انحراف از بین میره؟ یا کم میشه از من حدود 5 سانت هستش فاصله بین ...

من مربی داشتم عرض کردم دغدغه ام زانو نبود ولی بعد از یه مدت اصلاحی کار کردن اون فاصله کم شد نمیدونم چقدر بود یا الان چقدره 

پاهای من ایکس بود برعکس شما از بالا کج بودن  تقریبا ۵ سال درگیر جراحی و خارج یازی پلاتین و فیز ...

ممنون از توضیحت عزیزم. ماه اول اصلا نباید از جات پاشی. مثلا برای کارای خونه و روزمره و اینا میگم. دخترم امسال میره پیش دبستانی نمیدونم مامانم میاد بمونه پیشم یانه. بنظرتون ارزش داره عمل یا نمی ارزه اخه فکر کنم دوره نقاهتش زیاده

ممنون از توضیحت عزیزم. ماه اول اصلا نباید از جات پاشی. مثلا برای کارای خونه و روزمره و اینا میگم. دخ ...

اره گلم ارزش داره

چون بمرور زانوهات ارتروز نیشه و عمل تعویض مفصل لازمت میشه و اون سختتره.

حتما بگو مادرت بیاد و مراقبت باشه.

من تنها بودم وبا واکر کارامو انجام میدم 

ولی گذشت تموم شد رفت و دوپای صاف نصیبم شده 😉

من در آستانه ی چند سالگی ام؟؟؟؟با احتساب روزها ؛صد سال خسته...باحتساب شب ها؛هزار سال منتظر ...وبااحتساب  عشق؛سال هاست که مُرده ام....
اره گلم ارزش داره چون بمرور زانوهات ارتروز نیشه و عمل تعویض مفصل لازمت میشه و اون سختتره. حتما بگو ...

دکتر ارتوپد برم باید؟ 

شما کجا عمل کردین هزینش چقدر الان

دکتر ارتوپد برم باید؟  شما کجا عمل کردین هزینش چقدر الان

اون زمان هزینه هر عمل ۱۴ تومن شد 

متخصص باید بری 

من تهران پیش فلوشیپ زانو رفتم .

اون زمان هزینه هر عمل ۱۴ تومن شد  متخصص باید بری  من تهران پیش فلوشیپ زانو رفتم .

ممنون گلم شوهرتم کمک حالت بود غر نمیزد. من درداشو تحمل می کنم مبترسم کسی نباشه کمکم کنه بچمم کوچیکه واقعا موندم