2777
2789
عنوان

بی بی چک لطفا یه لحظه بیایین

241 بازدید | 13 پست

دوستان من ۱۳ روز آمپول hcg ردم امروز صبح بی بی چک گذاشتم ممفی بود 

۶ روز تا موعدم مونده 

یعنی زود گذاشتم 

لطفا کمک کنید

خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره😍😍😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خوبین تیتر بتا باید روی چند باشه ک مثبت باشه من باید 4پری میشدم اما نشدم تا امروز نفخ و خستگی و دلدرد هم دارم مخصوصا اگر یه ظرف میوه رو بردارم حس میکنم زیر دلم حالت سنگینی میگیره سری های قبل که میخواستم هم پریود بشم اینطوری نبودم این سری اینطوریم ولی دیروز ازمایش بتا تیتر دادم 1.7 بود گقتن منفیه بعد بهم میگن شاید برای اخرین اقدامت باشه  چون اخرین اقدامم 23 اردیبهشت بوده میگن هنوز زوده  اره؟امروز صبح هم بیبی زدم منفی شد اخه نمیدونم چیکارکنم استرس دارم

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید ........ التماس دعا دارم ..........خدایایعنی میشه تا محرم امام حسین  یه تودلی هم به من بدی به حق جگر جوشه اقام امام حسین   دل منو و پسرم و باباش هم شاد کنی تا عمر دارم عشقت برسینه دارم یا ابوالفضل    
تو رو خدا برام دعا کنید انشاالله باردار باشم این ماه به خدا دارم لحظه شماری میکنم 

ایشالله که بارداری عزیزم ولی بی بی چک بزار بعد از موعدت بزن استرس برای ما الان سمه.....من خودم دوروز از موعدم گذشته جرات نمیکنم بزنم میگم بزنم منفی باشه سریع پریود میشم...