2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد از ازاد شدن تخمک ۱۴ روز بعدش قانونا ادم پریود میشه تخمک شما۱۳ روز پیش ازاد شده و اگه لقاح شکل گرفته باشه مسلما بی بی یه هاله حتی خیلی کمرنگ باید بندازه

عزیزدلم نمیخوام ناراحتت کنم یا غصه دارت کنم فقط میخوام امید الکی نگیری 

چون خودم این روزا رو گزروندم میدونم چقدر سخته

این امپولو میزنین که تخمک ازاد شه نه؟اگه نزنین خودش ازاد نمیشه؟

آزاد میشه میزنند که چند تا باهم آزاد بشه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
آزاد میشه میزنند که چند تا باهم آزاد بشه

منم این ماه لتروزول خوردم.روز یازده رفتم پیش ماما که بگم چهاردهم دیره که گفتی سونو برم.دیدم منشی بیسوادش اومد و گفت نه حتی اگه دوره32هم باشه باید روز14بری  

روز سیزده رفتم گفت ازاد شده  

منم این ماه لتروزول خوردم.روز یازده رفتم پیش ماما که بگم چهاردهم دیره که گفتی سونو برم.دیدم منشی بیس ...

خلاصه که فکر کنم زحمات این ماهم بر فنا رفت

من قبلا طبیعی باردار میشدم ولی اینبار که برام مهم بود نمیدونم چم شده.یه ساله اقدامم و نمیشه

منم این ماه لتروزول خوردم.روز یازده رفتم پیش ماما که بگم چهاردهم دیره که گفتی سونو برم.دیدم منشی بیس ...

اصلا نترس منم همین شدم دکتر گفت ازاد شده رفته همون ماه من باردار شدم فقط توکلت به خدا باشه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
اصلا نترس منم همین شدم دکتر گفت ازاد شده رفته همون ماه من باردار شدم فقط توکلت به خدا باشه

وای ینی میشه؟چقد روحیه گرفتم از پستت عزیزم.واینکه من نمیدونستم باید شب درمیون اقدام داشته باشم موقع تمخکگذاری دوشب پشت سرهم اقدام کردم دکتر گفت کاملا نادرسته

وای ینی میشه؟چقد روحیه گرفتم از پستت عزیزم.واینکه من نمیدونستم باید شب درمیون اقدام داشته باشم موقع ...

قربونت عزیزم دکترا همش از احتمال میگند ولی من یادمه موقع اقدامم وقتی تخمک ازاد میشد میگفتند سه شب پشت هم بعد یک شب در میون