2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از عمل راضی؟ خیلی درد داشت

خونریزی خیلی زیادی داشتم طوری که هموگلوبین اومد رو ۶ همش حالت خفگی و تنگی نفس مدام اکسیژن داشتم اما چون سینه هام از ۱۰۰ شده ۷۵ خیلی خیلی راضی ام

خونریزی خیلی زیادی داشتم طوری که هموگلوبین اومد رو ۶ همش حالت خفگی و تنگی نفس مدام اکسیژن داشتم اما ...

مبارک باشه 

خدا سلامتیت بده 

منم خیلی دوس دارم انجام بدم الان ۷۵ ولی شل شدن

دوس دارم عمل کنم الان پولش ندارم و از دردش میترسم

مبارک باشه  خدا سلامتیت بده  منم خیلی دوس دارم انجام بدم الان ۷۵ ولی شل شدن دوس دارم عم ...

اگه کوچیکه اصلا ریسک نکن به درد و دردسر بعدش نمی ارزه برای من خیلی بزرگ بود نسبت به هیکلم محبور بودم ولی عمل سنگینیه دردش وحشتناکه الان چند تا از بخیه ها در رفته یه داستانیه اصلا انجام نده هزینه اش هم تا الان ۸۰ میلیون شده 

یاخدا گرون شده🫣  انشالله زودتر خوب بشی

دکتر بهم گفت ۴۶ میلیون ولی از همون لحظه که پامو گذاشتم تو بیمارستان بنا به هر دلیلی پول گرفتن چون کم خونی هم گرفتم ۳ شب بستری شدم تا الان ۸۰ میلیون شده هر سری هم که میرم مطب دکتر باید هربار پول ویزیت بدم و کلی آمپول تقویتی و پول پانسمان که هر سری حدود ۱ میلیون میشه یعنی دیگه کم آوردم

😰واقعا منصرف شدم دیگه حتی فکرشم نمیکنم همینجوری خوبم😅

اره واقعا اشتباهه تیغ جراحی کلا آدمو علیل میکنه ولی مال من دیگه بند سوتین رو شانه هام چال انداخته بود باید عمل میکردم الان واقعا سبک شدم

دکتر بهم گفت ۴۶ میلیون ولی از همون لحظه که پامو گذاشتم تو بیمارستان بنا به هر دلیلی پول گرفتن چون کم ...

انشالله زودی سالم بشی 

برو جلو آیینه ببین قشنگ شدن روحیه میگیری 

کم کم دردات هم کم میشه 

دیگه هزینه هم دادی جبران میشه