2777
2789

خونمون شهر دیگست خودم یه شهر دیگ دانشجو هستم چون مهمانم بهم خوابگاه نمیدن . یه خونه مادر شوهرم اینا دارن اینحا ک وسایل بردم اونحا هر روز برادر شوهرام  از شهرستان میومدن مزاحم بودن منن وسایلم جم کردم ‌ بعد اینجا مامان بزرگم خونه داره خالم مجرده میشینه . بعد من اومدم با این خالم عم خونه بشم اها شوهرم شهرستان کار میکنه اینجا نیست کلا ‌بعد حالا من صب تا شب دانشگاهم شبم میام کلا یه لقمه میخورم میخابم ‌ خالم حیلی بهم غر میزنه منت میزاره یجوری حرف میزنه انگار اضافی هستم اینجا خیلی دلم پره خیلی ‌. یه هفته ک ماشین دست منه باورتون نمیشه حتی پیاده تا دم در نمیره میگه تد منو برسون حالا این هفته ماشین دستم نبست  اونقد بی محلی میکنه بفهمونه اضافیم. بچه ها ما یه زمین اینجا داریم همین خاله هام نمیزارن بفروشیم خونه بخریم شوهرمم راضی نمیشه میگ میخام ویلایی بسازم ‌ ولی من چجوری ۳ سال دیگ اینجا دووم بیارم هنور چن ماهه اینجام اونم چن روز در هفته دیگ خالم دهن کجی میکنه بهم وای به حال ۳ سال ‌ 😪😪😪چیکار کنم شوهرم قبول نمی کنه خونه هم اجاره کنه میگ نمیرسونم زیاده اجاره ها  ‌ خوابگاه خود گردانم رفتم اجازه اش از خونه بیشتره 

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

وقتی میگی صب تا شب دانشگاهی و شب برا خواب میای؛ مزاحمت برادرشوهراتو به جون بخر ولی برو خونه ی بی منت.

من حسابم ز همه مردمِ این شهر جداست!                   من امیدم به خدا؛بعدِ خدا هم به خداست.
وقتی میگی صب تا شب دانشگاهی و شب برا خواب میای؛ مزاحمت برادرشوهراتو به جون بخر ولی برو خونه ی بی منت ...

اخه من تنهام همیشه اینجا خونه مادر شوهرمم قدیمی و وحشتناکه با یه حیات وحشتناک تر دسشویی هم ته حیات از اون ور تو یه محله بی درو پیکره ‌. بعدم برادر شوهرم میاد میمونه شب جور در نمیومد بمونم اونجا 😰😰

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه من تنهام همیشه اینجا خونه مادر شوهرمم قدیمی و وحشتناکه با یه حیات وحشتناک تر دسشویی هم ته حیات ا ...

پس با خاله ت بشین رک و پوست کنده صحبت کن ببین چرا مخالفِ شاید انتظار اجاره گرفتن یا شریک شدن تو مخارج  رو داره روش نمیشه بگه.

من حسابم ز همه مردمِ این شهر جداست!                   من امیدم به خدا؛بعدِ خدا هم به خداست.