2777
2789
عنوان

بهم میگه بیا باهام ...

611 بازدید | 51 پست

با یکی آشنا شدم که اختلاف سنی زیادی داریم یکبار هم سرقرار نرفتم اون شهر دیگس ازم بزرگتر تیپ قیافه اش خیلی خوبه بهم میگه بیا بکارتتو بزنم ازدواج لطفا گارد نگیرید من همچین کار ابلهانه نمیکنم فقط موندم عقل این مردها کجا رفته آخه کی همچین کاری رو میکنه اونم یه دختر جوون و خوشگل چقدر اعتماد بنفس دارن البته حق هم دارن بیشرفت خیلی خوشتیپ و لارجه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو این دوران که همه با گوشیشون زنای چشم انجام میدن

معلومه مردا اینقدر بی حیا میشن که حرمت زن رو ندارن.

کات کن.

اگه سالم بود و میخواستت حتما میاد دنبالت.

میدونی که مردا هزار غلط میکنن بعد دنبال تیکه پاک میگردن

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری 
باشه پدرسگ عوضی برین بهش .بگو از مادرتو کی بزنه پدرسگ 

ببین من اینجور بهش نمیگم چون خودش بخوادپره براش ولی ازم خوشش میاد این دفعه بهش میگم از راه درست خودشم چهل سالشه میگم دیگه تو سن ازدواج اگه از راه درست باشه هستم اگه نه بیخیال

تو این دوران که همه با گوشیشون زنای چشم انجام میدن معلومه مردا اینقدر بی حیا میشن که حرمت زن رو ندا ...

من بهش میخوام بگم از راه درست نه اینجوری هم خودت اذیت میشی هم من چه کاریه خب هیچ دختری همچین کاری نمیکنه این یعنی خریت

ببین من اینجور بهش نمیگم چون خودش بخوادپره براش ولی ازم خوشش میاد این دفعه بهش میگم از راه درست خودش ...

استاتر ناراحت نشی ولی از کجا معلوم زن نداشته باش اخه دختر خوب تو سن چهل سال فک کردی سالم موند بخدا بچه نوجوون الان رابطه دارن بعد این که تو مجازی بعدم به نظر تو ندید میگی خوشتیپ و لارج و حیض سالم موند😑

درکنار تخته سنگی از جواهر که قلب ومغزی از یخ داره بعیده کسی تا آخر خوشحالی رو تجربه کند.....

تشخیص غلط و درست بودن کار خیلی سختی نیست در این مرحله....

از انسان بودن دم نزن گاهی گرگم آرزوست....

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
من بهش میخوام بگم از راه درست نه اینجوری هم خودت اذیت میشی هم من چه کاریه خب هیچ دختری همچین کاری نم ...

اگه س ک س چت باهاش نداشتی 

میتونی در حد چند جمله اینو حالیش کنی.

اما نه اینکه مدام در موردش حرف بزنی که فکر کنه داری ناز میکنی.

اصلا حرفی از زندگی مشترک زده؟

چند سالتونه؟ و ایشون؟

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری