2777
2789
عنوان

حالم بده

95 بازدید | 9 پست

یه یک سالی میشد به خودم قول داده بودم غیبت کسی نکنم.تقریبا خوب بود داشتم کمکم موفق میشدم دیروز از دست ینفر خیییلی ناراحت بودم اشتباه بزرگی کردم پیش یکی دیگه گفتم ،، 😔 تا وقتی حرف کسی رو نمیزدم انقدر خوب بود الان انرژی منفیش همراهمه ،،اون طرف درسته کلی بهم ظلم کرده ولی دلم نمیخاست غیبتشو کنم . میشه بدون اینکه بهش بگه آدم و شر نشه جبران کرد ؟؟

جام می و خون دل، هریک به کسی دادند، در دایره ی قسمت اوضاع چنین باشد 💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم درد دل لازمه وگرنه آدم دلش میترکه سخت نگیر

درسته ولی حس خوبی نمیگیرم از غیبت نکه اولین بارم باشه ولی دوست داشتم دیگه انجامش ندم 😔

عزیزم درد دل لازمه وگرنه آدم دلش میترکه سخت نگیر

خب با غیبت که همه اعمالمون نابود میشه و اون دنیا میپوکیم🤦🏻‍♀️

حکم خدا رو که نمیشه زیر سوال برد، با یه شرایطی که غیبت نباشه باید درددل کرد

خب با غیبت که همه اعمالمون نابود میشه و اون دنیا میپوکیم🤦🏻‍♀️ حکم خدا رو که نمیشه زیر سوال برد، ب ...

بله حق با شماست با رعایت شرایط هم میشه درد دل کرد که غیبت نباشه عالیه👌🤍

دلی که رحمه زخمه💔
آفرین، چقدر برای خودسازی تلاش میکنی، منم دعا کن لطفا

عزیزم خودت خوبی حتما که منو خوب میبینی ،،محتاجم بدعا ،همه آدما خطاهایی دارن ولی بنظرم این غیبت کردن از همه بدتر چون حق الناس 

به نیتش هرچقدر میتونی استغفرالله بگو صلوات بفرست  بعدم اون دلتو شکسته که مجبور شدی غیبتشو کنی بگو خدایا من به جبران اشتباهم از حقم گذشتم توام اون دنیا راضیش کن از حقش بگذره