2777
2789
عنوان

سینوزیت

71 بازدید | 10 پست

سلام دوستان میشه کمک کنین خیلیا میگن خانمای قدیمی هستن ببخشین معذرت میخوام اسم این روششونم نمیدونم چیه اما با مکش بینی سینوس و عفونت رو درمان میکنن میشه بگین کجاها میشه پیداشون کرد

از طریق طب سنتی هم میتونید درمان کنید

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از طریق طب سنتی هم میتونید درمان کنید

سلام عزیزم از طریق طب سنتی و توصیه های دوستان خداروشکر از دردای وحشتناکش راحتتر شدم اما ببخشیم روم ب دیوا ر 🙈یه سمت بینیم شدید گزفتگی داره و اذیتم میکنه

سلام عزیزم از طریق طب سنتی و توصیه های دوستان خداروشکر از دردای وحشتناکش راحتتر شدم اما ببخشیم رچم ب ...

خدا رو شکر عزیزم ان شاءالله کامل رفع بشه راحت بشید💗

چه کارایی انجام دادید که کم شد؟

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
خدا رو شکر عزیزم ان شاءالله کامل رفع بشه راحت بشید💗 چه کارایی انجام دادید که کم شد؟

ممنون عزیزم 

چهار روزه عنبر النسارا دود میکنم و قطره گل بنفشه میریزم تو بینیم با سرم شستشو هم مرتب شستشوی بینی انجام میدم خداروشکر از اون دردای وحشتناک کمتر شده اما موقع خواب یه سمت بینیم برا من سمت چپه کیپ میشه 

ممنون عزیزم  چهار روزه عنبر النسارا دود میکنم و قطره گل بنفشه میریزم تو بینیم با سرم شستشو هم ...

فین گیر بچه خوب نیست؟ نمیدونم برای بزرگسالان هم هست یا نه

فین گیر بچه خوب نیست؟ نمیدونم برای بزرگسالان هم هست یا نه

وای چرا عزیزم اتفاقا برا هردوتا هست مررررسی صورتی جونم فردا اینم بگیرم امتحان کنم ان شاءالله شاید فرجی شد 😍😍❤️

وای چرا عزیزم اتفاقا برا هردوتا هست مررررسی صورتی جونم فردا اینم بگیرم امتحان کنم ان شاءالله شاید فر ...

خواهش میکنم عزیزدلم❤ ان شاءالله به زودی سینوزیتتون کامل رفع بشه😘

ولی میگم یه موقع خطرناک نباشه اخه اگه درست یلد نباشیم ممکنه ب مویرگا و مفز آسیب برسه 🥺

یعنی چیز خطرناکیه؟ چون مردم برای بچه ی نوزاد هم استفاده میکنن بعید میدونم خطری داشته باشه

اگه رفتید داروخونه  ازشون بپرسید که خطر داره یا نه بعد اگه صلاح دونستید استفاده کنید