2777
2789
عنوان

لعنت به رفیق...

422 بازدید | 16 پست

به رفیق داشتم که نزدیک ۵ سال باهم بودیم بهترین روز های زندگیمونو پیش هم بودیم و گذوروندیم واقعا از ته دل همو دوست داشتیم درسته گاهی قهر و دعوا می‌کردیم ولی زود آشتی میکردیم ولی یهو عوض شد از یه دختر ساده و مظلوم تبدیل شده به یه دختره..........

۵ سال باهم گذروندیم ولی بعد‌ که ما به یه محله دیگه رفتیم و بازم هم در ارتباط بودیم ولی بعد چند روز جوابمو سرد داد و بحثمون شد 

من‌خیلی دوستش داشتم و اون هم منو

الان یهو‌دلم براش تنگ شده ...

وقتی به یاد خاطره ها و روزهای خوبمون میفتم 

فقط زار میزنم و گریه میکنم کاش اون روزا برگردههههه کاش کاش ما از بچگی باهم بزرگ شده بودیم همسایه دیوار به دیوار بودیم من فقط بخاطرش بعضی وقتا گریه میکنم ولی اون با یکی دیگه رفیق شده و هر روز عکساشونو میذاره 

باور کنین هیچ دعوایی بین ما نبود یهو همه چی بهم خورد... نمک خورد و‌نمکدون شکست لعنت بهش💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همینکه میدونی دربند حیاته جای شکر داره 

رفیق صمیمی من سه سال پیش مرد ، سالگرد فوتش روز تولدمه 

هیچوقت نمیتونم فراموشش کنم ، هرسال با کیک میرم سر مزارش..

پیانیست ..فرزند کوروش بزرگ🩵       

بابا انقدر وابسته به رفیق نباش من رفیقی داشتم ۱۰ سال صبح تاشب رو باهم بودیم شب بعدنماز از هم جدا میشدیم جوری وابسته بودیم که قرار گذاشته بودیم بعد ازدواج هم هرروز حتما همو بببینم الان ۳ ساله تلفنیم باهم حرف نزدیم

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

رفیق بازی عاقبت نداره رفیق خونواده فقط همین من رفیق داشتم ده سال باهم بودیم من بهش پرو بال دادم تیپش استایلش اخلاقشو عوض کردم اگ ی جوراب براخودم خریدم برااونم خریدم بامادرم بحث کردم سرش خاک توسرم همه میگفتن اینکارارو نکن برارفیق عاقبت نداره ی خونواده داغون و خواهرفضول داشت همون باعث شد بین مافاصله افتاد ب منی ک ادمش کردم پشت کردهنوزم دلم براش تنگ میشه بقیه رفیقا میگن ولش کن ادم نیست….فکرشو نکن اماخب خاطره زیادی باهم داریم تواین ده سال فقط شبا پیش هم نبودیم ک اکثرا بودیم اونم یوقتا میرفت خونشون اون

عزیز توکه شوهرت بامکانیزم مکه نشد مدینه صغری نشد سکینه انتخابت کرده لااقل واس ما قیافه نگیر🦦😂

رفیق بازی عاقبت نداره رفیق خونواده فقط همین من رفیق داشتم ده ده سال باهم بودیم من بهش پرو بال دادم ت ...

اره ماهم شبا فقط از هم جدا می‌شدیم آره رفیق سابق منم هیچی بلد نبود یه دختر ساده و از همه‌چی بی خبر بود همه چی رو بهش یعد دادم و الان شاخ شده واسه من خودشم شاید میدونه همه چیزش مدیون منه آره خانواده رفیق من هم همچنان خوب نبودن باباش خیلی خوب و آرام بود ولی مامانش عفریته بود و به احتمال زیاد اون باعث جداییمون شد یع روز که میومدن پیشم خیلی مهربون بود ولی یه روزی که مامانش پرش می‌کرد دنبال بهانه و قهر بود