2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن😭

1250 بازدید | 10 پست

خانما دخترم سه سالش کامل شده ولی جیششو نمیگه هروقت شلوارشو خیس میکنه میگه

الانم چند وقتیه راضی نمیشه پوشک بپوشه

اصلا هم دوست نداره بریم دستشویی جیش کنه

با بازی و هر راهی بگین امتحان کردم خیلی لجبازه اصلا راضی نمیشه دیگه مگر اینکه با زور اونم همش با گریه

براش از این گارشو ها خریدم ولی فایده نداره

نمیدونم چیکار کنم تجربیاتتونو بگین

من خودم متنفرم از نجاست😭😭😭

دوست دارم زودتر یاد بگیره

خودم عجله نداشتم میخواستم هروقت یاد گرفت جیششو بگه دیگه از پوشک بگیرمش ولی الان نمیزاره پوشک بپوشم پاش

باید از همون ی سال و نیم نشونش میدادی دختر دختر عموم از ی سال و ۸ ماه دستشوییشو میگفت

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پسره منم سه‌سالشه. ماه قبل یکماه تلاشکردم اما اصلا همکاری نکرد. باز بستمش. 

پوشک شورتی پاش کنی‌چی نمیذاره؟بعد باز هر‌نیم ساعت مثل ش ور ت بکش پایین رو این صندلی‌کوچیکا بشونش . راحتتره اونحوری. واسه جیغ و داد سر اومدنم ک تقریبا خیلیاشون اینجورین و طبیعیه من با داد میبرم بعضی وقتا

parasoo1989@
خب من دو سالگه تازه از شیر گرفتمش

بچه رو هرچی زودتر یادش بدی بهتره بزرگ بشه خوشش نمیاد

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍

ش و ر ت اموزشی براش بگیر از داروخونه 

مشما داره و جای نجس نمیشه ... 

براش جایزه بذار تو دسشویی که خودش بره برداره . تی وی خاموش کن چون بیشتر بچا سرگرم کارتن میشن و نمیرن دسشویی ، 

پسر منم دیر یاد گرفت 

😊❤️😊

دخترم ۲۷ماهه ست با پوشک شورتی یادش دادم ۳هفته ست  

هفته اول خودم میبردم جیش میکرد ولی الان خودش میگه جیش دارم..گاها تو موشکش جیش میکنه گاهیم الکی میره وبعدش میگه ندارم ولی تا ۸۰درصدشو یاد گرفته ولی پسرمو همون دوسالگی ازپوشک گرفتم زودهم جیششو گفت

از زمزمه دلتنگیم ازهمهمه بیزاریم..      نه طاقت خاموشی نه تاب سخن داریم..