2777
2789
عنوان

مامان لطفا

117 بازدید | 23 پست

سلام شبتون بخیر 

لطفا راهنماییم کنین من یه دختر ۳/۵ دارم خداروشکر سالمه باهوشه اما بسیار لجباز و عصبیه در حدی که لج میاره اینقدر داد میزنه که هیچ جوره اروم نمیشه تقریبا راه های مختلفی رو امتحان کردم اما کوتاه مدت جواب میده میشه اگر کسی تجربه مشابه داشته کمک کنه ممنونم 

بی محلی ب خواسته های بیخودش

اگه درتوانه نه نگین زیاد بهش 

اگه هم درتوان نبود بزار دوروز اینقد حیغ بزنه حتی نگاشم نکن تا بفهمه ی وقتایی خواسته هاش درتوان نیس و کنسله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفتار شما چجوریه باهاش؟  چقدر گوشی و تی وی میبینه و دستشه؟  غذاشو خوب میخوره؟  شبا ...

منم سعی میکنم راه بیام اکثر مواقع 

تلویزیون و گوشی سر هم روزی ۲ ۳ساعت 

غذا میخوره خوابشم مفیده از نظر رفتاری با من وابسته است زمانی که من کلا تمام وقت باهاش وقت بگذرونم خوبه خوبه

تجربه خواهر تحربه😂😂😂نمیدونی پسرم منو ب چ کارایی وادار کرد تو این 6سال

اینم رفتار پسرارو داره بعد قیافه مظلوووم همه میگن بچه ات ماهه خانوم 

فکرکنم باید تحمل کنم 

منم سعی میکنم راه بیام اکثر مواقع  تلویزیون و گوشی سر هم روزی ۲ ۳ساعت  غذا میخوره خوابشم ...

ببین مامان جون من چندتا نکته میگم  شاید به دردت خورد 

گوشی تبلت و تی وی بچه رو کلافه و عصبی میکنه و باعث میشه یاد نگیره چجوری با دیگران و اسباب بازی هاش بازی کنه 

وقتی کوچولو جیغ میزنه اگر خواسته اش حقه بهش برس ولی در صورتی که آسیب داره براش یا ی کار نادرسته باید بی توجهی کنی حتی اگر گریه کنه وقتی آروم شد باهاش صحبت کنی 

چون وابسته اس بیشتر ببرش پارک، مهد کودک یا حتی سرا محله الان که هوا خوبه استخر هم شاید بتونی ببری حتی 

خونه مادر خودت یا مادر همسرت یا اقوام دیگه که میتونی حداقل ماهی یکی دوبار گردشی ببر حتی شده بعد از ظهر ی ساعت 

تو کارهای خونه مثل گردگیری، جارو برقی در حدی که دسته رو بگیره کمکت کنه، نمک یا آرد ریختن تو غذا و شستن ظرف و خلاصه هرچی میبینی میشه مشارکت‌ش بده 

وقتی جیغ و داد میکنه گریه میکنه عصبی نشو و کاملا عادی به کار خودت ادامه بده انگار نه انگار 

امیدوارم برات مفید باشه من بخشیش رو رو دختر خودم انجام میدم