zahra_01 مدیر عضویت: 1402/03/07 تعداد پست: 61 عنوان شپش | مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 22 پست شپش گرفتم چند وقتیه اعصابم خورده نمیتونم تحمل کنم نمیدونم چیکار کنم کسی راه حل قطعی داره انجام بدم هسته شدم وسواس فکری گرفتم تعداد رای : 4 نظرسنجی چیکار کنم برای درمانش؟ .. 4 100% .. 0 0% 1402/03/07 | 00:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
najmeeeeeh عضویت: 1400/08/26 تعداد پست: 169 وای نه اصلا نمیتونم موهام خیلی بلنده تا روی باسنمه دلم نمیاد یه مایع هست تو اینستا و ایناها تبلیغش هست اونام خیلی خوبه من با اونا نابودشون کردم راه حلش فقط هموناست
zahra_01 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/07 تعداد پست: 61 مامانم موهامو وازلین زد شب تا صبح موند بعد هرچی میشستم نمیرفت بعدش فک کنم اسمش واریاسیونه همون که ب ... یه سریا میگن برو داروخونه شامپو بگیر یه سریا میگن از ته بزن موهاتو یه سریا هم میگن سرکه بزن نمیدونم چیکار کنم ینی تو کار خودم موندم
zahra_01 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/07 تعداد پست: 61 یه مایع هست تو اینستا و ایناها تبلیغش هست اونام خیلی خوبه من با اونا نابودشون کردم راه حلش فقط همونا ... اسمش چیه
سودا_ عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 845 یه سریا میگن برو داروخونه شامپو بگیر یه سریا میگن از ته بزن موهاتو یه سریا هم میگن سرکه بزن نمیدونم ... من که اینکارو کردم الان چن ماهه کلا هیچی نیست دیگه خودت میدونی من شنیدم میگن قطره کیمیا هم خوبه نمیدونم دقیقا چیه ولی خب گفتم شاید خواستی تحقیق کنی او تند خو نبود آنها از سمت شکسته اش به او نزدیک میشدند...
najmeeeeeh عضویت: 1400/08/26 تعداد پست: 169 اسمش چیه نمیدونم یادم رفته ولی اگ پیداش کنم عکسشو میفرستم
zahra_01 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/07 تعداد پست: 61 من که اینکارو کردم الان چن ماهه کلا هیچی نیست دیگه خودت میدونی من شنیدم میگن قطره کیمیا هم خوبه نمید ... بنظرت همون رنگ بزارم میره ینی راضیم رنگ بزارم فقط بره چون موهام خیلی بلنده خریته اگه از ته بزنم
سودا_ عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 845 بنظرت همون رنگ بزارم میره ینی راضیم رنگ بزارم فقط بره چون موهام خیلی بلنده خریته اگه از ته بزنم ... نمیدونم بخدا ولی به نظرم شما واریاسیون رو بزن بعدش که شپشا رفتن موهاتو رنگ کن او تند خو نبود آنها از سمت شکسته اش به او نزدیک میشدند...
zahra_01 مدیر استارتر عضویت: 1402/03/07 تعداد پست: 61 نمیدونم بخدا ولی به نظرم شما واریاسیون رو بزن بعدش که شپشا رفتن موهاتو رنگ کن انقد اعصابم خورده سر درد گرفتم این مشکل رو حل میکنی یکی دیگه پیش میاد اونو حل میکنی یکی دیگه