2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مجردم 

خواستگار داشتم ولی خب هنوز ازدواج نکردم 

منتظرم شاهزاده با اسب سفیدم بیاد

در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..بنده خصومت شخصی با کسی ندارم، از همه به یه اندازه بدم میاد.😁

من خودم یه تاپیک چند ماه پیش زدم نوشته بودم خاستگار ندارم. اما الآن دارم ولی رد میکنم.ازدواج هم نکر ...

چرا

در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..بنده خصومت شخصی با کسی ندارم، از همه به یه اندازه بدم میاد.😁

خواستگارم گفت ۱۱۴ سکه زیادع شد ۶۹ تا حالا همونم میگن عندالاستطاعش کنید.... خسته شدم از این همه فشار

اون کارو نکنی ها عند الاستطاعه یعنی رسما هیچی از لحاظ قانونی شاملت نمیشه خدایی نکرده روزی خواستی جدا شی خیلی به ضررت تموم میشه 

خواستگارم گفت ۱۱۴ سکه زیادع شد ۶۹ تا حالا همونم میگن عندالاستطاعش کنید.... خسته شدم از این همه فشار

اومدنی بازار مگه؟ اینا پیرت می‌کنند...یکم بیشتر فکر کن

دیگه الآن نمیخوام ازدواج کنم‌. قبلا دوس داشتم ازدواج کنم ولی نشد. وقتی ۱۸   ۱۹ سالم بود دوس د ...

اها پس موفق باشی😍😍

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز