2777
2789
عنوان

جلوگیری ...

298 بازدید | 10 پست

خانما من یساله جلوگیری طبیعی دارم بعد تا یسال دوسال دیگه قصد بارداری ندارم ب نظرتون مشکلی برام پیش نمیاد؟

خدا جونم همه امیدم تو زندگی تو هستی ناامیدم نکن ♡

نه چرا پیش بیاد. فقط جلوگیری طبیعی ریسکه خیلی

میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون‌ زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه چرا پیش بیاد. فقط جلوگیری طبیعی ریسکه خیلی

یبار ۱۴ روز عقب انداختم داشتم سکته میکردم شاید ۱۰ تا تست زدم😂

خدا جونم همه امیدم تو زندگی تو هستی ناامیدم نکن ♡

یبار ۱۴ روز عقب انداختم داشتم سکته میکردم شاید ۱۰ تا تست زدم😂

🥲

میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون‌ زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟
یه وقت بعدا بچه بخوام ب مشکل بخورم خیلی میترسم

نه اصلا. حتی قرص ها و آمپولای پیشگیریم مشکلی ایجاد نمی کنن