2777
2789
عنوان

چقدر خیانت بده

183 بازدید | 20 پست

خیلی بده 

همه حسو داغون می‌کنه اعتماد رو خراب می‌کنه 

بعد از خیانت حسم مرد اعتمادم رفت 

فشارم عصبی شده فوری میاد پایین با کوچیک ترین فکر و خیالی 

حاضرم دلیل جدایی مخالفت خانواده یا ی دلیل منطقی باشه یا مرگ

آدم کمتر میسوزه

ولی خیانت همیشه چرا تو ذهنت هست که دیوونت کنه💔😭😪

دختر بنفشم دیوونه کاکائو 🍫💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من باهرچی کنار بیام هیچوقت نمیتونم با خیانت کنار بیام.

چون خیانت کردن ب کسی ک باهاته یعنی بی احترامی بهش یعنی اینکه مهم نیس تو زندگیته برات مهم نیست اصلا

رشد کردم ولي فهمیدم باید یا خودکشي بکنم یا کشته بشم

خیانت هرگز قابل بخشش نیس هرگز رل دختر عمم بیشتر از چار بار بش خیانت کرد باز دختر عمم بخشید تا اینکه عمم گوشی دختر عممو گرفت رلش هیچ خبری ازش نداره هه تازه فهمیده چقد دوسش داره کاش  ادما تا وقتی هستن قدرشونو بدونیم الان رل دختر عمم داغونه چپوراس سراغشو ازم میگیره دیگه نشنیدم با کسی باشه منم بش محل نمیدوم هروغ سراغ دختر عممو میگیره میگم به تو چه کجاست چیکار میکنه برو پی کارت ادما تا هستن قدرشونو بدونیم 

جن*ده های امروز پدران فردا
چ خیانتی دیدی

عزیزم خیانت عشقم وقتی با من بود ب دوستم که من فرستاده بودمش پا داد 

دوستم خودش رل داشت  و یکماه با عشق من بود من یکماه دیدم و سوختم

ومنی که صدای خیانت شوهرمو شنیدم با اون ج ن ده و هنوز تو سرمه خنده ها و صداهاشون خدا جفتشونو لعنت کنه 😔😔

سلام عشق های من باور کنید من نه اسم خودم و شوهرم رضا و پروانه ، نه نی نی یارم 👩‍💻😳؛نه حس شیشمی ام🥴 ؛نه علم غیب دارم🤓؛نه جادوگرم👹؛نه کارگردانم👨‍💼؛نه بالا دستی ها هم دستم👸 ؛نه از دنیای دیگه اومدم🧚‍♀️؛نه فضایی ام 👽🧞‍♂️؛نه ترسناکم 🧟‍♀️؛نه روحم👻 ؛نه جنم👿 😂😂😂😂😂😂فقط مثل خودتونم این تهمت ها چییه میزنید و لقب ها رو بهم میدین 😂😂😂خب بابا من عضویتم مال ۹۷ بوده ولی وارد سیستم نشده بودم اسم رمز عبورمو یادم رفته بود وقتی این ماه وارد شدم در خواست رمز عبور دادم وارد شدم دوباره ازم اسم کاربری میخواست و منم اینو زدم و همه براشون سوال شد اینم دلیلش عشقولیا 😍😍😍🤗
ومنی که صدای خیانت شوهرمو شنیدم با اون ج ن ده و هنوز تو سرمه خنده ها و صداهاشون خدا جفتشونو لعنت کنه ...

عزیزم جن*ده شوهرته وگرنه اون زن که مجرد بوده شاید نمیدونسته شوهرت متاهله

جن*ده های امروز پدران فردا
عزیزم جن*ده شوهرته وگرنه اون زن که مجرد بوده شاید نمیدونسته شوهرت متاهله

چرا میگه متاهلم خبر دارن دوتاشون کثافتن خانمه هم شوهر داشت و دختر بزرگ 😔😔😔

سلام عشق های من باور کنید من نه اسم خودم و شوهرم رضا و پروانه ، نه نی نی یارم 👩‍💻😳؛نه حس شیشمی ام🥴 ؛نه علم غیب دارم🤓؛نه جادوگرم👹؛نه کارگردانم👨‍💼؛نه بالا دستی ها هم دستم👸 ؛نه از دنیای دیگه اومدم🧚‍♀️؛نه فضایی ام 👽🧞‍♂️؛نه ترسناکم 🧟‍♀️؛نه روحم👻 ؛نه جنم👿 😂😂😂😂😂😂فقط مثل خودتونم این تهمت ها چییه میزنید و لقب ها رو بهم میدین 😂😂😂خب بابا من عضویتم مال ۹۷ بوده ولی وارد سیستم نشده بودم اسم رمز عبورمو یادم رفته بود وقتی این ماه وارد شدم در خواست رمز عبور دادم وارد شدم دوباره ازم اسم کاربری میخواست و منم اینو زدم و همه براشون سوال شد اینم دلیلش عشقولیا 😍😍😍🤗
خیانت هرگز قابل بخشش نیس هرگز رل دختر عمم بیشتر از چار بار بش خیانت کرد باز دختر عمم بخشید تا اینکه ...

هی عزیزم 

من دوسش داشتم اونم داشت خیلی اومد گفت غلط کردم ببخش ولی من نمیتونم ببخشم آخر هم که برا اینکه حرس من دربیاره همه کار کرد همه چی گفت 💔😓