2789

اگه شهرستانی قیمت فرق داره اما تهران فقط ضروریا۵۰

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وسایل ضروری بدون تخت و کمد نهایتا۱۵با تخت و کمد ۲۵و اینا چون چندتا مدل معمولی و قشنگ دیدم سرویس تخت و کمد قیمتش۱۰تومن بود ولی خب قیمتا فرق داره یکی تخت میگیره۵۰ ملیون خب مشخصه اون الان بهت میگه باید۱۰۰ملیون هزینه کنی ...اما من خودم چیزای ضروری و قشنگ قیمت مناسب دیدم با ۱۵میتونی بگیری 

اگه شهرستانی قیمت فرق داره اما تهران فقط ضروریا۵۰

عزیزم من خزیدامو اینترنتی میکنم پس اینجوری دیگه تهران و شهرستان نداره اتفتقا جنسای تهران ارزونتره وسایل ضروری چی هست که۵۰؟البته من یه مغازه رفتم قیمت کردم یه بلوز تک فقط و فقط یه بلوز اونم کوچیک و نوزادی سایز یک میداد۴۰۰هزارتومن!!!!بعد من سرویس کاملشو گرفتم از سایت ۸۹تومن!!!همه چی داشت بلوز و شلوار و زیرپوش و زیر دکمه ای و ...همین یکماه پیشم گزفتم حنسشم خوب و معمولی ...پس وقتی قیمت میدین باید بگین چه سطحی منظورتونه 

اینا قیمتایی که الان خودت توی دی ج ی کالا ببینی هست مثلا کالاسکه از دو ملیون داره تا بیست ملیون 

لباس نوزادی ست کامل از ۸۰هزارتومن داره تا یک ملیون 

سرویس تخت از۱۰ملیون هست تا صد ملیون 

حتی شیشه شیر ساده ام قیمتاش از زمین تااسمون فرق داره 

خودت یه سرچی کن ببین دیگه قیمتا دستت بیاد اینجا هرکس باتوجه به سطح مالی خودش و خریدای خودش نظر میده 

عزیزم من خزیدامو اینترنتی میکنم پس اینجوری دیگه تهران و شهرستان نداره اتفتقا جنسای تهران ارزونتره وس ...

من خودم از پارسال شروع کردم خورد خورد میخرم چون نامادری دارم میدونم کسی برام هیچی نمیخره امالیست ک کردم وقیمت گرفتم از تخت وکمدبگییییییر تاااااا پستونک و پوشک فقط و فقط ضروریاتقریا ۵۰تومن میشه حالا مونده تو چ جنس و قیمتی بخری....من اصن ازاینترنت خرید نمیکنم ی بارخرید کردم سرم کلاه رفت

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
من خودم از پارسال شروع کردم خورد خورد میخرم چون نامادری دارم میدونم کسی برام هیچی نمیخره امالیست ک ک ...

من ریز ترین چیزاام اینترنتی میگیرم و کاملا راضی ام مغازه جنساش محدوده تنوع جنس و قیمت نداره من از دی جی کالا میگیرم اگرم ناراضی باشی فورا پس میفذستی و پولو برمیگردونن من کل جهیزیم از اونجا بود الانم هر خریدی دارم میکنم 

من ریز ترین چیزاام اینترنتی میگیرم و کاملا راضی ام مغازه جنساش محدوده تنوع جنس و قیمت نداره من از دی ...

خوبه مبارکتون باشه من ی بار خرید کردم سرم کلاه رفت دیگه شوهرم اجازه نمیده اینترنتی خرید کنم