بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برای خرید انواع پک پذیرایی مراسم ترحیم، جلسه دفاع پایان نامه، جلسات و همایش های سازمانی میتوانید به سایت به پکس مراجعه و پک مورد نظر خود را با کیفیت عالی و قیمت مناسب دریافت کنید.
اگه بخوای پک پذیرایی مولودی جمعوجور و شیک باشه، معمولاً چیزایی مثل کیک یا کاپکیک کوچیک، شکلات، خرما، نقل یا آبنبات خیلی جواب میده. یه نوشیدنی کوچیک مثل آبمیوه یا شربت بستهبندی هم اگه اضافه بشه پک کاملتر میشه. بستهبندی هم خیلی مهمه؛ یه جعبه یا پاکت ساده ولی مرتب با یه برچسب یا کارت کوچیک مناسبتی کلی ظاهر کار رو بهتر میکنه.
اگه حس میکنی جمعکردن همه اینا زمانبره، بعضی سایتها پکهای آماده دارن که میتونی ازشون ایده بگیری یا حتی مستقیم سفارش بدی. من خودم یه بار برای یه مناسبت مشابه از پکتو دیدن کردم، مدلهاشون کمک میکنه دستت بیاد چی با چی قشنگ درمیاد. در نهایت بستگی به بودجه و سلیقهت داره، ولی با همین آیتمهای ساده هم میشه یه پک خیلی دلنشین درست کرد.