2777
2789
عنوان

این حرفا ناراحت کننده اس؟؟

196 بازدید | 29 پست

سلام 

خوبی ؟

امیر میخوام چند تا کلمه منطقی حرف بزنم باهات از سر احساس هم ن کاملاً منطقی هر حرفی که الان می‌خوام بزنم یک‌ماهه دارم بهش فک میکنم دوس ندارم ضربه بخوری دلت بشکنه از اول هم گفتم ما ب درد هم نمی‌خوریم من واسه این نمیام بیرون چون نمیخام بیشتر وابسته بشی که ضربه بخوری چون خودم ضربه خوردم هنوزم که هنوزه بعداز ده یازده ماه آدم اول نشدم 

مامانم با رل داشتن من مخالف ن اینکه برا تو برا اونم مخالف بود ۴۰ درصد باعث جدایی من مامانم بود بقیش هم خیانت اگه واقعا منو دوست داری باهم دوست معمولی باشیم من هر هفته نمیتونم بیرون بیام چون شرایطش نیس ملایر هم خیلی‌ کوچیکه نمیشه نمیشه ما هر هفته بریم بیرون چون یکی ببینه مشکلی برا تو پیش نمیاد این منم که می‌سوزم و اون قدر هم درسو آینده زندگیم مهمه و دوسش دارم و ارزش خودمو می‌دونم که ی کاری که تهش معلوم نیس رو انجام ندم من بابام خیلی با آبروعه و آدمی که همه تقریبا میشناسنش اصلا دوس ندارم آبروم بابام در خطر بندازم 

من دوس دارم کسی که با منه آدم حسابی باشه اصیل باشه با خانواده باشه ب بلوغ عقلی رسیده باشه خوب و بد رو تشخیص بده 

ن ی‌ادم که از خودکشی و قرص سیگار و عرق و اینا حرف بزنه و انجام بده واقعا با ی همچین آدمی نمیتونم ب هیچ وجه کنار بیام 

من ی آدمی ام که ب بلوغ عقلی رسیدم چیزای که از زندگی می‌دونم خیلی‌ بیشتر از سنمه که شاید آدم ۳۰ ساله ام ندونه من اجتماع رو تقریباً کامل می‌شناسم بعداز اون جدایی ام خیلی‌ ب خودم اومدم من اون سری از سر سادگی و نادونی دلمو دادم و این بلا سرم اومدم حتی ی استرس ساده ام نمیتونم داشته باشم فوری فشارم میاد پایین و واقعا دیگه توان شکستن و آدم اول شدن هم ندارم  

بازم میگم رل ن ی دوست معمولی 

من دیگه رل نمیخام و نمی‌زنم چون واقعا این کار ته نداره و هنوزم اثبات نظر نداریم چرا چون تو شرایط مختلف قرار نگیریم ما چ بخوایم چ نخوایم دختر تا ۲۰ یا ۲۲ سالگی نظرش عوض میشه پسر هم تا ۲۵ سالگی نظرش تغییر می‌کنه دیدم که میگم 

همه این حرفا ی شبه تصمیم نگرفتم که بگم یک‌ماهه دارم فکر میکنم که بگم .

دختر بنفشم دیوونه کاکائو 🍫💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی توضیح دادی میتونی خلاصه ترم بگی 

ولی بعله در هر صورت ناراحت کنندس و خواسته ناخواسته دل طرف مقابل میشکنه 

کاش ادمایی ک مال هم نیستن سر راه هم قرار نگیرن🙂💔

اندوه دوري را چه تسکین است جز خیال 🖤
خیلی توضیح دادی میتونی خلاصه ترم بگی  ولی بعله در هر صورت ناراحت کنندس و خواسته ناخواسته دل طر ...

ای کاش واقعاً سر راه هم قرار نگیرن 

این سنگ دلی من برا خیانتیه که دیدم 

اون قسمتی ک گفتی پسر اصیلو اینارو الان نگو اگ خیلی اصرار کردو کنار نیومد بگو. اون قسمت دوست معمولی رم پاک کن و دلشو خوش نکن یا وقتی داری جدا میشی دیگ چ معنی داره ک میگی هرهفته بیرون رفتن زیاده ارتباطتو باید دیگ کامل قطع کنی و قاطع بزخورد کنی طوری ک جای هیچ امیدی براش باقی نمونه

ای کاش واقعاً سر راه هم قرار نگیرن  این سنگ دلی من برا خیانتیه که دیدم

نمیدونم چطوری بهت بگم که با پوست و استخونم درک میکنم و همه رو پس میزنم 

فقط و فقط خود ملعونشو میخام و به چشمم ادما نمیان 

کاش وارد رابطه نمیشدی ولی 

چقدر این روز ها سختن..

اندوه دوري را چه تسکین است جز خیال 🖤
دستت درد نکنە بە راحتی یا ناراحتیش فکر نکن عزیزم مگە ننوشتی خودت داغونی   اولویتت اول خودت با ...

ماها انسانیم عزیزم مگ میشه ناراحتی هم نوعمون اونم کسی ک باهاش ارتباط داشتیم برامون مهم نباشه؟ درسته خودمون مهم تریم ولی اینک میگی ب درک ک ناراحت میشه اصلا انسانیو اخلاقی نیس 

اگ این دلایلی که نوشتی واقعا بهش معتقدی مثل آبروخانوادگی و کوچیکی شهرتون کلا دوست معمولی هم نباش رل و دوست معمولی برای یه پسر فرق آن چنانی نداره

بعدم اگ پسره ادم بیخودی باشه قشنگ از این متن کلی نقطه ضعف ازت میگیره که بتونه اذیتت کنه مثلا بگه میرم به پدرت میگم با من بودی

بعدم اگ به بلوغ فکری رسیدی بدون عزیزم هیچوقت از رابطه های قبلیت تو رابطه فعلیت هیچ حرفی نزن هیچوقت

خب طرف چی گفت؟

زنگ زد بهم  دوبار نشد جواب بدم دفه سوم جواب دادم دیدم داره گریه میکنه  بعد گفتم خوندی گفت نصفس خوندم حالم بد شد گفتم کامل بخون باز گریه کرد 

گفت این حرفا یعنی اینکه جدا شیم آره اگه آره که امشب شبه اخرمه من 

گفت تروخدا ی چی بگو دلم خوش بش🙃

واقعا دست خودم نیست نمیتونم باور کنم که راست باشه حسش 🙃💔

ماها انسانیم عزیزم مگ میشه ناراحتی هم نوعمون اونم کسی ک باهاش ارتباط داشتیم برامون مهم نباشه؟ درسته ...

این دورە زیاد ناراحت نمیشن دیگە انقد جایگزین هست و جایگزینها بە صبح نرسیدە جدیدشو پیدا میکنن😂😂