2777
2789
عنوان

شات:)

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 22 پست
معرفتت گیر منفعتت بود  بودی و باز فکر رفتن تو سرت بود  میدونستم میری اما نه اینقد زود&nb ...

چرا خدا صدامون نشنید:)💔قلبم... یاد خاطراتمون بیرون رفتنمون بغلش عذابم میده. عذاب

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا خدا صدامون نشنید:)💔قلبم... یاد خاطراتمون بیرون رفتنمون بغلش عذابم میده. عذاب

فک کن هروز پیشش بودم 

هروز میرفتم خونشون بیرون رفتنامون و تمام خیابون گردیامون ک نگم 

و بغلش 

و از اون حرفش ک میگفت تا هستم از بودنم و بغلم لذت ببر :))))

همون موقعم استرس رفتنشو همه چیو داشتم ولی ارامشم داشتم 

ی پارادوکس عجیب 

ی دلشوره خاص ک کسی جز اون نمیتونس بم بده 

اندوه دوري را چه تسکین است جز خیال 🖤
مال منم موقت رفته👩🏻‍🦯...

انشالله جفتشون ادم بشن برگردن 

من ک حاضرم چند سال از عمرمو بدم ولی فقط یکبار دیگ با اون باشم 

خریته ولی این چیزیه ک دلم میخاد 

فک کن هروز پیشش بودم  هروز میرفتم خونشون بیرون رفتنامون و تمام خیابون گردیامون ک نگم  و ...

💔چجوری میتونن اینهمه بی خیال باشن کاش ما جای اونا بودیم... یه جوری میگن همه چی تموم شد انگار اصلا چیزی نبود. با التماس اومد با منت رفت میمون خر:) دلممم براش تنگههههه

💔چجوری میتونن اینهمه بی خیال باشن کاش ما جای اونا بودیم... یه جوری میگن همه چی تموم شد انگار اصلا چ ...

دقیقا خودش کشته مردم بود خودش اومد خودشم رفت 

البته اولین دختری نیستم ک ولم کرده فک کنم چل پنجاهمی ام ولی خب غصه میخورم برا عشقی ک بود :)

امروز عکس جدیدشو دیدم انگار این ادم همون ادمی نیست ک هروز پیشش بودم بغلش میکردم 

واقعا اعصابم خورد میشه

2790
2778
2791
2779
2792