solo_girl مدیر عضویت: 1401/09/13 تعداد پست: 943 عنوان حالم... | مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 19 پست از لحاظ روحی نیاز دارم برم بیرون و یه ماشین بزنه بهم و تمامچرا اینقدر بدبخت شدمزندگی یه سال قبلم با الان اصلا قابل مقایسه نیسدارم با گریه می نویسمدعا کنین امشب بمیرم:) - 1402/03/06 | 22:32 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
seyn عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 2012 میدونی ای کاش زیر فشار درسی له می شدم من با عشق درس می خوندم وقتی همش داد و بیداد و استرسه نمی تو ... درکت میکنم.خودمم خ دوس دارم درس بخونم در سکوت ارامش ولی خب همش شلوغه هرکی به فکر خودشه.حرفم بزنی میگن درسخون بودی تاحالا خونده بودی درک نمیکنن از صبح درگیر کار و بیرون و...بودم الان شب میخوام بخونمبعد میری سرکلاس اونا میگن چرا نمیخونیددیونه کنندست Please leave me alone.Don't invite me!Don't call me!Don't text me!I'm
solo_girl مدیر استارتر عضویت: 1401/09/13 تعداد پست: 943 همیشه ی روزنه نور وجود داره عزیز دلم ته ته دل همه ما غم هایی هست که فکر میکنیم هیچ موقع قرار ... ممنون😔💔 -
solo_girl مدیر استارتر عضویت: 1401/09/13 تعداد پست: 943 نه اینجور تلقین نکن .اثر منفی تو روحیه آن میزاره. ما خود اندیشه اییم. به روزایی ... برات آرزو می کنم خوب شی -
solo_girl مدیر استارتر عضویت: 1401/09/13 تعداد پست: 943 درکت میکنم.خودمم خ دوس دارم درس بخونم در سکوت ارامش ولی خب همش شلوغه هرکی به فکر خودشه.حرفم بزنی می ... عزیزم😔💔 -
پیتزا1403 عضویت: 1402/02/10 تعداد پست: 10308 برات آرزو می کنم خوب شی ممنونتم.منم بخاطر خانواده این طورم.سلامتی فقط سلامتی پیدا کنه حال منم خوب میشه.منم برات آرزوی خنده ودلی شاد دارم. دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕تاپیک شروع نماز داریم.خواستین شروع کنید بگین دعوتتون کنم 🌸