2777
2789
عنوان

حالم...

165 بازدید | 19 پست

از لحاظ روحی نیاز دارم برم بیرون و یه ماشین بزنه بهم و تمام

چرا اینقدر بدبخت شدم

زندگی یه سال قبلم با الان اصلا قابل مقایسه نیس

دارم با گریه می نویسم

دعا کنین امشب بمیرم:)

-

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حق داری ماه خرداده و فشار درسا و خانواده و...ولی فقط حق داری حالت بد باشه نه اینکه بخوای به خودت اسیب بزنی چون روزای قشنگتو هنوز ندیدی.داستان زندگیتو هنوز کامل نکردی.خیلی چیزارو تجربه نکردی باید بمونی تا بعدا بگی اخیش خوب شد تسلیم نشدم ارزششو داشت

Please leave me alone.Don't invite me!Don't call me!Don't text me!I'm 
حق داری ماه خرداده و فشار درسا و خانواده و...ولی فقط حق داری حالت بد باشه نه اینکه بخوای به خودت اسی ...

میدونی

ای کاش زیر فشار درسی له می شدم

من با عشق درس می خوندم

وقتی همش داد و بیداد و استرسه نمی تونم درس بخونم

اونا درس من براشون مهم نیس 

و گرنه ی ماه حداقل صبر می کردن من آرامش داشته باشم

-
دوست دارم ممنون ازت همین طور ولی من دیگه تموم شدم💔

همیشه ی روزنه نور وجود داره عزیز دلم 

ته ته دل همه ما غم هایی هست که فکر میکنیم هیچ موقع قرار نیست  بخاطرشون ارامش داشته باشیم ...اما کافیه همه چیزو به دست زمان بسپاری...قوی باش ..هوای خودتو بیشتر داشته باش 

همیشه لحظه اخر خدا نزدیک تر میشه...پرستار👩🏻‍⚕️
دوست دارم ممنون ازت همین طور ولی من دیگه تموم شدم💔

نه اینجور تلقین نکن .اثر منفی تو روحیه آن میزاره.  ما خود اندیشه اییم.     به روزایی فکر کن که همه چی بر وفق مرادته .صبور باش

هرچند خودم کوه دردم .

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕تاپیک شروع نماز داریم.خواستین شروع کنید بگین دعوتتون کنم 🌸

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز