2777
2789
عنوان

شش هفته و چهار روز- جنین دیده میشه؟

1521 بازدید | 12 پست

من هفته ششم هستم. فردا وقت دکتر دارم. تو سونوی واژینال یا شکمی جنین دیده میشه؟ ضربان قلب چطور؟

سری پیش پوچ بود بارداریم. الان استرس دارم نکنه این یکی هم دیده نشه😖

✌️ ما زنده به آنیم که آرام نگیریم ✌️ 

هنوز زوده ک بزار دوهفته دیگه برو شکمی واژینال نرو..راستی چجوری تاپیک بارداری زدی هرکار میکنم ثبت نمیشه

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سونو واژینال نرو احتنال سقط داره تو هفته های پایین بذار یه هفته دیگ سونو شکمی برو که دیگ راحت دیده ...

دختر عممو بهش گفتم واژینال نرو گوش نکرد رفت بچش سقط شد

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
سونو واژینال نرو احتنال سقط داره تو هفته های پایین بذار یه هفته دیگ سونو شکمی برو که دیگ راحت دیده ...

فردا میرم دکتر. نمیدونم کدوم سونو رو انجام‌میده. چون دفعه قبل پوچ بود و دیر فهمیدم این سری میخوام زودتر برم. مگه تو این هفته مشخص نمیشه؟

عزیزم دفعه قبل که پوچ بود چه علائمی داشتی بتات چندبود  انشالله همه چی خوبه ابن دفه

بتام با ده روز تاخیر پریود حدود ۱۰هزار بود.

علایم نداشتم. رفتم دکتر گفت ساک و کیسه زرده هست ولی جنین نیست. ساک بارداری ۶ هفته و سه روزه بود. اگه اشتباه نکنم هفته یازدهم بود که خودش سقط شد. ولی خیلی اذیت شدم.

اصلا عجله نکن صبر کن / ۲هفته دیگه برو سونو  بارداری دیگه همش صبر

اصلا تو این چند هفته دکتر نرفتم. دیر نیست؟ لااقل دکتر بدونه.

فردا میرم دکتر. نمیدونم کدوم سونو رو انجام‌میده. چون دفعه قبل پوچ بود و دیر فهمیدم این سری میخوام زو ...

اگ سونو واژینال نوشت هم نرو خیلی احتمال سقط داره

نگا بارداری پوچ باشه دیر و زود فهمیدنش فایده خاصی برات نداره بذار همون ۸ هفته برو سونو شکمی انشاءالله که قلبشم تشکیل شده زودتر تو سونو شکمی احتمالش خیلی کمه جنین دیده بشه

رفتم دکتر

برام سونوی واژینال انجام داد و صدای قلبش روشنیدم🥺

بچه ها من خیلی تحقیق کردم، اینکه میگن سونوی واژینال باعث سقط میشه یه باور اشتباهه و حقیقت نداره. اونایی که سقط کردند مشکل جای دیگه ای بوده. خواهر من سونوی واژینال کرده بود و الان پسرش ۸سالشه😋 

تو همین نی نی سایت هم خیلیا سونوی واژینال انجام دادنو بچه هاشونو سالم بدنیا اوردند.