2789

والا مال من علاوه بر اینکه نرسید بلکه زده بودن اومدیم خونه نبودید اصلأ امکان نداشت خونه نباشم

خودم رفتم دنبالش گواهینامه بود

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

با پست معمولی خرید میکردم  زودتر میرسید دستم

یبار تست کردم فقط پست پیشتازو افتضاح بود

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
یه هفته😱 مگه 2 3 روز نبود

خب بستگی داره مقصد و مبدا چقدر فاصله داشته باشن

همین اخیرا ی بسته داشتم ۱۵ روزه رسید !

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

چرا 

خودمم تو شوکم والا فک میکردم دو سه روزه برسه ده روز طول کشید در صورتی که پست معمولی چهار پنح روزه میرسه همیشه

من خیلی خرید اینترنتی انجام میدم واقعا مزخرف بود

این تجربه من بود شاید شما زودتر به دستتون برسه

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
خب بستگی داره مقصد و مبدا چقدر فاصله داشته باشن همین اخیرا ی بسته داشتم ۱۵ روزه رسید !

شاید فرستنده دیر ارسال کرده بسته رو

یا به تعطیلات خورده

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ♡♡♡ که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم
شاید فرستنده دیر ارسال کرده بسته رو یا به تعطیلات خورده

نميدونم

اما زياد پيش مياد ديگه عادي شده برام

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

شاید فرستنده دیر ارسال کرده بسته رو یا به تعطیلات خورده

من انلاین چک میکردم فرستنده ارسال کرده بود بسته تو پست بود پنج روز بعدش رسید دستم