2777
2789

کسی همدانی هست ؟؟؟یا عروس همدانی ها شده ؟؟؟؟؟

خودمون اهل تبریزیم خاستگار ام اهل همدان 

دوست بودیم 

احساس میکنم در مقابلش بسیار ساده ام 😑

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حدست کامل درسته

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
رسم و روسومات خاصی دارید ؟😑

بستگی داره خود همدان باشه یا شهرستان اطرافش 

رسم زیاد هست چی گفته بهت بگو ببینم هست یا نه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من عروس همدانی ها هستم ،ببین خانواده با خانواده فرق داره من خیلی راضیم خیلی بهم احترام میذارن ،کلا دردسر ندارن و آروم هستن البته کل خاندان مادریش آنقدر خوبن ،پدری هم خوبن ولی چون تهران زندگی میکنن متفاوت هستن ولی در کل راضیم 

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 🤲🏻
بستگی داره خود همدان باشه یا شهرستان اطرافش  رسم زیاد هست چی گفته بهت بگو ببینم هست یا نه

خود همدان .

چیز خاصی نگفته 

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰
خود همدان . چیز خاصی نگفته 

جشن عقد و حنابندون با خانواده عروس معمولا عروسی هم هرکسی برای خودش هزینه میکنه جهیزیه با عروسه فرش و تلویزیون داماد میگیره جدیدا فکر کنم ۵ تکه رو هم میگیرن 

شیربها اینا ندارن کلا آدمهای اقتصادی و با سیاستی هستن 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

جشن عقد و حنابندون با خانواده عروس معمولا عروسی هم هرکسی برای خودش هزینه میکنه جهیزیه با عروسه فرش و ...

عروسی مگه برعهده داماد نیست 😐😐😐😐😑

آره خیلی با سیاست و زرنگن

عروسی مگه برعهده داماد نیست 😐😐😐😐😑 آره خیلی با سیاست و زرنگن

خیر همدان این مدل نیست طرف من حتی همدانی نبود پرسیده بود و رسم رو فهمیده بود پدر و مادرم خودشون عروسی گرفتن البته ۱۲ سال پیش

خیر همدان این مدل نیست طرف من حتی همدانی نبود پرسیده بود و رسم رو فهمیده بود پدر و مادرم خودشون عروس ...

ممنون عزیزم