2777
2789

بچه ها

RBCخونم باید بین 3/5تا5/20باش ولی 5/36هستش

ماما بهم آسپرین 80داد 

7هفته و 3روز هستم 

یه سقط داشتم قلب نداشت 

نمدونم چکار کنم بخورم یا نه

ماما خوب نیس برو متخصص زنان عزیزم با جون بچت بازی نکن

تجربه اقدام و بارداری و سقط دارم و سونو و آزمایش بلدم تفسیر کنم کمک خاستین بگین🩺           ژینا‌گیان,تونامری,ناوت‌ئه‌بیته‌ره‌مز . .           من یه INTJ  منطق گرام با من از عشق حرف نزنید🥲. درخاست دوستی ندین❌ اینکه از مشکلاتم با همسرم میگم دلیلی نمیشه که بخام خیانت کنم درخاست نده آقای محترم🤢           کسایی که تو تاپیک های کودک همسری میگن ده سالمون بود ازدواج کردیم هشت تام بچه داریم راضیم احترام بزارید . مثل سگ دروغ میگن . یاد بگیرید به هر چیزی احترام نزارید کودک همسری همون آدمخواریه فقط خوردن روح آدم :)        بیاین ما بدبخت بیچاره ها بچه نیاریم شاید نسل بدبختی منقرض شد و دنیا شاد شد...به جای اینکه تو بارداری قرآن بخونی تا فرزند صالح بیاری قبل بارداری کتاب تربیت فرزند بخون مشاوره برو و حسابتو پر پول کن قول میدم فرزند صالح بیاری❤️     

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
2804
اکثرا سقط توقف رشد بخاطر غلظت خون هست منم سقط قبلی توقف رشد این بارداری ام دکتر آسپرین داد و تا الا ...

من 7 هفته ام سونو قلب  رفتم داشت شکر خدا  بنظرت دیر شده برا آسپرین؟؟ 

متخصص آزمایشم دید گفت نرماله 

ماما بردم گفت آسپرین بخور 

من 7 هفته ام سونو قلب  رفتم داشت شکر خدا  بنظرت دیر شده برا آسپرین؟؟  متخصص آزمایشم ...

نه دیر نیست با متخصص حرف بزن و استفاده کن ، خون‌رسانی رو خوب می‌کنه...اگه لازم باشه باید استفاده کنی وگرنه خدایی نکرده توقف رشد میزنه

پس سرسری نگیر و پیش متخصص برو