yeganeh12 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 16 عنوان بارداری 48 بازدید | 5 پست دخترا من ماه پیش عکس رنگی انداختم الانم ۲ روز از موعد پریودم گذشته بی بی چک زدم مثل همیشه منفی بود درد پریود هم ندارم .ممکنه بی بی رو زود زده باشم.خدایا آخه کی میشه دو خط پر بشه😔 1402/03/06 | 20:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطیما۹۵۹۸ عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8664 اره شاید بشه،هرچند منم برعکس همه که یا حامله بودن یا زودتر شدن ماهی که عکس گرفتم تاخیر داشتم خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم
yeganeh12 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 16 اره شاید بشه،هرچند منم برعکس همه که یا حامله بودن یا زودتر شدن ماهی که عکس گرفتم تاخیر داشتم کی عکس رنگی انداختی؟
فاطیما۹۵۹۸ عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8664 کی عکس رنگی انداختی؟ پارسال،من مشکلی نداشتم خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم
yeganeh12 مدیر استارتر عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 16 پارسال،من مشکلی نداشتم برای منم گفتن مشکلی نداره ولی خب فعلا نتیجه نگرفتیم
فاطیما۹۵۹۸ عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8664 برای منم گفتن مشکلی نداره ولی خب فعلا نتیجه نگرفتیم شاید مشکل همسرته،از من همینطوره،وقتی زن سالمه دیگه باید مرد بررسی بشه حتما خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم