2777
2789
عنوان

ان تی بالا

551 بازدید | 21 پست

سلام من ۱۲ هفتم  چند روز پیش سونو ان تی دادم عددش۲/۲  بود...دکتر خودم برام ازمایش ننوشته بود به خاطر اینکه نگران بودم رفتم یه دکتر دیگه ایشون کلی استرس داد که ان تی بالاست برو امینو سنتز... عجب غلطی کردم رفتم پیش این...‌‌نمیدونم چرا دکترم برام ازمایش ننوشته دکتر خیلی خوبیه...😭  الان چیکار کنم امینو سنتز می ترسم سل فری هم گفت دقیق نیست و نرو فقط امینو🥲🥲🥲

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۲۳ سالمه نه کاملا غریبه ایم...

پس دکتر خودت درست گفته 

بالای ٣٠ یا ٣۵ باید برن آمینو سنتز یا وقتی توی آزمایش ژنتیک ریسک بالا میزنه یا ازدواج فامیلی باشه

آمینو هم چیز خاصی نیس من انجام دادم 

پس دکتر خودت درست گفته  بالای ٣٠ یا ٣۵ باید برن آمینو سنتز یا وقتی توی آزمایش ژنتیک ریسک بالا ...

دکتر خودمم نوبت نداره تا هفته اینده...کاش نرفته بودم...این همه استرس نمی کشیدم...🥲

دکتر خودمم نوبت نداره تا هفته اینده...کاش نرفته بودم...این همه استرس نمی کشیدم...🥲

عزیزم نگران نباش برای آمینو هم اگر مشکلی باشه باید تا هفته ١۶ صبر کنی خیالت راحت بچه ت سالمه من عدد ان تی نرمال بود ولی ازمایشم ریسک داشت آمینو دادم بچه م سالم بود 

منم 2.26 بود دکترم گف خوبه 

امروز رفتم بر غربالگری دوم 

نگران نباش 

چرت گفته

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
منم 2.26 بود دکترم گف خوبه  امروز رفتم بر غربالگری دوم  نگران نباش  چرت گفته

ممنون عزیزم منم رفتم غربالگری مرحله دوم خدا رو شکرجوابش خوب بود❤️