2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضیا واقعا حس ششمشون قویه و درست در میاد اما به نظرم حتی به همون هم نباید اطمینان کرد و توی تصمیمات مهم دخالت داد یا دنبالش بود چون در هر حال شیطان میتونه چیز هایی رو به انسان القا کنه. مثل همین وسوسه ها و افکار آزار دهنده و وسواس بیش از حد تو عبادات و...

ممکنه از این راه چیز هایی رو القا کنه و مسیر زندگی و تصمیماتمون رو مختل کنه یا روی روح و روانمون اثر بذاره.

البته من قصد توهین به هیچ عزیزی رو ندارم

«اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم»
 باتوجه به تجربه چند وقت اخیر کاملا حرفتون رو قبول دارم اما بی قرارم بی قرار

همیشه موضوعاتی هستن که روحمون رو آشفته کنن عزیزم، واسه همینم باید این روح خسته رو برد پیش همونی که بهمون هدیه اش کرده. آخه روح واقعا هم همونو میخواد، ولی خودش نمیدونه. هی میره سراغ چیزای مختلف تا آروم شه ولی میبینه هر چیو تجربه میکنه، به اون آرامش پایدار و حقیقی نمیرسه. دیدی دوست داریم چیزای قشنگو خیلی زیاد و بی نهایت داشته باشیم؟ این تمایل طبیعی روحه که از چیزایی که کم و تموم شدنی باشن خوشش نمیاد. روح دنبال قشنگیایی میره که بی نهایت باشن. و بی نهایت این عالم فقط یکیه. همونی که منبع تموم قشنگیاست. همون میتونیم هر چقدر دوست داریم باهاش حرف بزنیم و خسته نشه. همونی که هر قدر گناه کنیم، اگه واقعا پشیمون شیم و دنبال جبران باشیم میبخشه، همون لحظه. بعدم طوری تو درگاه خودش ما رو میپذیره که انگار اصلا گناهی نبوده. تازه به همه هم میگه دوسمون داره. آرامش واقعی رو فقط تو آغوش خدا میشه پیدا کرد...  

«اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم»