کلا فوبیای تنها موندن دارم، اینکه همه ولم کنن برن ،از بچگی هم به مامانم اینطوری وابسته بودم بعد شد ش ...
برو خونه مادرشوهرت
زنان یک جامعه را محدودکنید آنهارا توسری خور و حقیرکنید تمسخرشان کنید کاری کنید تا بزرگترین آرزویشان ازدواج باشد بلایی بر سر آنهابیاورید تا از اجتماع بترسد تخم تفکری در ذهن پدرانشان بکاریدتا ایمان بیاورند دخترانشان را در قفس پرورش دهند کتاب,علم،قلم و چکش را از دخترانشان بگیرید و به جای آن ملاقه و سوزن دستشان بدهید با جوانانشانکاری کنید تا ازجنس مخالفشان دورباشند ولی تمام تفکرشان پیش آنها باشد هرکس برای آزادی زنان تلاش کرد را بنده شیطان و دشمن خدابنامید ک او دشمن ما و ما خدای زمین هستیممن تضمین میدهم چنین جامعه ای هزارسال هم بگذرد پیشرفتنخواهدکرد (چگونهجهانرا ادارهکنیم چرچیل)
منم ده روز شوهرم خونه نیست ی هفته هست.درکت میکنم خیلی سخته.منم دو تا بچه دارم وقتایی شوهرم نیست دست و دلم به کاری نمیره.البته اگه پول داشته باشی خوش میگذره به هرحال خرید میری با بچه ها سینما میری .زنگ میزنی غذا سفارش میدی و خیلی کارهای دیگه.ولی واسه من از این خبرها نیست.من تقریبا ده ساله این وضعمه
اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴
یه بار گفته بود شب نمیام، سه تا آبجیم اومدن خونمون ، اومد خونه غافلگیر شدیم، تا کلید انداخت بیاد تو، آبجیام فرار کردن رفتن بپوشن، اومده یکی یکی شونو صدا میزنه میگه بیاین بیرون اومدم مچ گیری، قایم شدن فایده نداره و ما مرده بودیم از خنده
بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.
ایولا کیف کردم بخدا مردا تو نبود ما خوش میگذرونن من که عین خیالم نیس نباشه خوش میگذرون ...
کاملا درسته 😁😁😁
بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.