2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو ساختمان پزشکان باران خ جهاد

شما میدونین توی کرمان چه دکتر زنانی خوبه؟ من هنوز هفته های اول بارداری هستم هفته 6 هستم 2 تا سقط هم دارم رفتم پیش دکتر دلیلی هیچ دارویی بهم نداد استفاده کنم آخه من سقط داشتم خیلی میترسم 

شما میدونین توی کرمان چه دکتر زنانی خوبه؟ من هنوز هفته های اول بارداری هستم هفته 6 هستم 2 تا سقط هم ...

دکتر ضمیری میگن خیلی خوبه تعریف شیوا شفارو هم خیلی شنیدم من فقط همون چهاارروزی ک بستری بودم دکترم بود 

من پیامبر اعظم بستری بودم بابت ویارم شیوا شفا دکترم بود فک کنم پیامبر اعظمم باشه 

دکتر خوبیه؟ شما چطوری ازش نوبت میگیرین مطبش که تا 5 تیر نوبت هاش پر هستن حیرونم 😔

شما میدونین توی کرمان چه دکتر زنانی خوبه؟ من هنوز هفته های اول بارداری هستم هفته 6 هستم 2 تا سقط هم ...

واسه سقط مکرر فقطططط دکتر فاطمه میرزایی ساختمان پزشکان آراد   با سونو یاخلاصه پرونده بیمارستان برو پیشش عالیه  حتما فاطمه میرزایی بری یه مریم میرزایی هم هست اشتباه نگیری

خدایا شکرت
دکتر خوبیه؟ شما چطوری ازش نوبت میگیرین مطبش که تا 5 تیر نوبت هاش پر هستن حیرونم 😔

من تعریفشو خیلی شنیدم 

من نوبتی نگرفتم همون بیمارستان ک بستری بودم دکترم بود بابت ویارم فقط ۴ روز 

دکتر اصلی خودم عهدیه سادات نعمت ا... زاده بود

فقط روزای زوج میشینه به شدت شلوغه حضوری برو نوبت بگیر واسه یه روز دیگ

باشه عزیزم آره فهمیدم خیلی شلوغه 

آره سایت دکتر تو میخواستم نوبت بگیرم دیدم روزهای زوج بود فقط