2777
2789
عنوان

کنسرت

154 بازدید | 15 پست

بچه ها اونایی که رفتن کنسرت برای ورود به سالن حتما باید کارت شناسایی همراهمون باشه تا مشخصات بلیط رو چک کنن؟؟؟

آن نخل ناخلف که تبر شد ز ما نبود :) مارا زمانه گر شکند، ساز می‌شویم!🌴🎸 

نه نیازی نیست 

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پول بلیت الان چنده؟

بستگی به خواننده و سالن اجرا داره من بلیط کنسرت خنده حسن ریوندی خریدم نفری ۲۵۰. ولی عموما از ۲۰۰ تا ۶۰۰ اینا متغیره

نه نیازی نیست 

مطمئنی؟ آخه من فامیل خودمو نزدم بعد الان نوشته کارت شناسایی بیارین و اگه یکسان نباشه راهتون نمیدن و اینا

مطمئنی؟ آخه من فامیل خودمو نزدم بعد الان نوشته کارت شناسایی بیارین و اگه یکسان نباشه راهتون نمیدن و ...

خب پس ببر 

من آخرین بار ۲ سال پیش رفتم

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

فامیل خودمو نزدم خب راهم نمیدن که

فقط بارکد بلیط مهمه براشون تا اونجایی که میدونم