2777
2789
عنوان

کسی بوده مثل من؟

246 بازدید | 46 پست

بچا من رانندگی رو یاد گرفتم عملی با سرهنگ بار اول رد شدم 

5 6 ماه فاصله افتاد تو این 5 ماه خیلی کم می‌نشستم پشت ماشین 

حالا که دوباره میخوام تمرین کنم کنار شوهرم میشینم ماشین بابام 

دیروز خیلی خوب بودم ولی‌ امروز افتصاح 

نمیدونم خنگم چمه واقعا شوهرم راست میگه به درد رانندگی نمی‌خورم مخصوصا اگه شلوغ باشه 

خیلی ناراحتم خیلی گریه کردم 

همیشه فک میکردم راننده میشم میتونم همه جا برم ولی الان... 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب اولشه، ولی کلا به نظرم با شوهرا نمیشه راننده شد. من چند دفعه کنار همسرم نشستم، اصلا عصبی و اهل داد و بیداد نیستا، اما وقتی یه جایی اشتباه میکنم یه جوری رفتار میکنه که حس خنگی بهم دست میده. دیگه هم نرفتم باهاش🤦‍♀️

اولا که وقتی شوهر یا باباها میشینن کنارت رانندگی کنی اغلبشون اعتماد به نفست رو به شدت میارن پایین بهت توصیه میکنم با یه نفر دیگه بشینی پشت فرمون اگه برات امکان داره 

دوما توی رانندگی نترس بودن و اعتماد به نفس بیشتر از هر چیزی کمکت میکنه پس خودتو نباز همه از اول راننده نبودن همه راننده ها هم صرفا راننده خوبی نیستن ولی رانندگی میکنن همه جا هم میرن

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
ببین از من می‌شنوی با شوهرت نرو تمرین🤣🤣 من دوبار با شوهرم رفتم تمرین همش استرس داشتم آخرسر وقتی ...

آفرین  

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
عزیزم خودت اولش اینجوری بودی؟ چجوری بودی چیکار کردی؟ بنظرم رانندگی تو ذات آدمه 

ن اصلا ،من خیلی میترسیدم .گاهی تصمیم میگرفتم بیخیال شم.در کنار همسر بی فایده بود،دو تا ایراد ازم میگرفت یجور مطرح میکرد فک میکردم الکی اذیت میکنه.بدون شوهر رفتم دیگه متوجه شدم ایرادمو

اوایل جاهای خلوت ساعات خلوت بشین هیجا عجله نکن

سلام عزیزم خوبی ببین اجی اگ میتونی ماشین وببر تنهایی بدون استرس جاهای شلوغ شلوغ نه ولی خلوتم نباشن تاخودت تنهایی نری نمیشه هرکسم پیشت باش هی تورو سک میده و ب شک میندازه ک عه نمیتونی و....یا ازکسی ک واقعا ارامشداره وبتونی باشراحت باشی کمک بگیر مطمینم میتونی ی راننده خوب باشی مگ‌همه خانما حرفه ای یادگرفتن ب خودت اطمینان کن ک میتونی وباخودت تکرار کن اب سرد بخور وی چیز شیرینم بزار مثل ابنبات یا شکلات وخیلی مسلط باش مطمینم میتونی عزیزم ♥️♥️♥️