2821
2789
عنوان

فولیکول زیاد

173 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها من امروز رفتم سونو روز ۱۲ بهم لتروزول داده بود دکترم . ۸ تا فولیکول دارم ۳ تا سمت چپ ،۵ تا سمت راست همشم ۲۳،۲۱،۱۹ هستن.

به نظرتون چند قولیییی میشه؟

خودشم من یه سقط ۵ ماهه داشتم کیسه ابم پاره شده بود.میترسم.دکتر گفت یک روز در میان اقدام کن.

به نظرتون من با داشتن تنبلی تخمدان میتونم تو اینده با قرص و دارو بچه دار بشم؟

اره.چرا نشه...من ک مشکل خاصی ندارم نشدم.ببین خدا بخاد با اسپرم پایین سایز پایین فولیکول باردار میشی.خدا نخاد با هزار تا فولیکول و اسپرم نمیشی.اینو من فهمیدم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم بله با تنبلی تخمدان باردار میشی 

حالا خواهرت که بچشو سقط نکرد ؟؟

من عاشق کشورم و رهبرمم هستم . خدایا محافظ رهبرم باش الهی آمین. دست نیروهای امنیت واقعا درد نکنه ، لعنت بر کسایی که می خوان ایران رو نابود کنند

عزیزم بله با تنبلی تخمدان باردار میشی  حالا خواهرت که بچشو سقط نکرد ؟؟

کرد 🥺🥺🥺 دیگه ما هر کاری از دستمون براومد کردیم نشد که بشه.شوهرش راضی نشد و گفت باید سقط کنی 

کرد 🥺🥺🥺 دیگه ما هر کاری از دستمون براومد کردیم نشد که بشه.شوهرش راضی نشد و گفت باید سقط کنی 

ای وای چقدر شوهرش لجبازه 

طفلی حالا چهارسال دیگه باردار نشه چی

من عاشق کشورم و رهبرمم هستم . خدایا محافظ رهبرم باش الهی آمین. دست نیروهای امنیت واقعا درد نکنه ، لعنت بر کسایی که می خوان ایران رو نابود کنند

2823
2791
2779
2792