2777
2789
عنوان

پریود

59 بازدید | 6 پست

پریودتون چند روز طول میکشه و چند تا پوشک استفاده میکنید و ایا پر میشه؟ دوستان کسی که مشکلی از لحاظ تخمدان و رحم نداشته باشه و گاها چند ماه یکبار پریودی هفت روز ازون تاریخ الی ۱۰ روز عقب بیفته در اینده که ازدواج کنه باید چطوری بفهمه زمان تخمک گذاریش کی هست و چطوری تنظیم میشه مشکلی پیش نمیاد؟ و اینم بگم که زمانی که پریودم عقب میفته روز ۴ و پنج پریودیمم ممکنه عین روز دوم و سوم شدت داشته باشه یعنی خیلی بیشتر از ماه هایی که پریودی سر اون تاریخ یا یکی دوروز بعدش اتفاق میفته میادش و زیر پوشک هم دستمال میندازم که لباس زیرم و شلوارمو کثیف نکنه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وسواس داری؟ وقتی بیرون میری مایعات دفع میکنی زیاد اب استفاده میکنی؟ 

مثانم‌ کوچیه تند تند دسشویی میرم و خب چون دوست ندارم همون نوار قبلیو بپوشم مجبورم زیاد استفاده کنم دیگه

مثانم‌ کوچیه تند تند دسشویی میرم و خب چون دوست ندارم همون نوار قبلیو بپوشم مجبورم زیاد استفاده کنم د ...

وقتی ادرار میکنی از جلو خیلی اب استفاده نکن یا اگه خیلی کم استفاده میکنی محکم خودتو بگیر برای اونیکی دفعتم از پشت خودتو بشور

2790
2778
2791
2779
2792