2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس عشقش سرد و گرم میشه میشه درمورد این گل توضیح بدی چطوریه و نحوه تشخیصش ب چ شکل است؟

این که گل میکشید خیلی لاغر بود چشاش قرمز میشد زیر چشاشم یا سیاهه یا قرمز گود رفته ولی الان کمتر میکشه بهتر شده 

به نظرم بهش بگو یه کاری کن عاشقت بشه بخاطرت ترک کنه  من این کارو کردم جواب داد  

نمیدونم والا از رو هوسه ک عاشقته یا ن اون اوایل با خنده نگام می کرد خوش اخلاق بود اینا تو ۴ روز بودن چون همو خیلی کم می‌دیدیم میدونی راننده اتوبوسه بعد الان دیگه کاملا سرد شده فقط نگام‌ می کنه چون یبار سرمو انداختم پایین 

این که گل میکشید خیلی لاغر بود چشاش قرمز میشد زیر چشاشم یا سیاهه یا قرمز گود رفته ولی الان کمتر میکش ...

ن این اصلا اینطور حالتی نبود چهرش سیاه و حالته رنگ پریدگی داشت چهرش تغییر پیدا می کرد 

چون مغزش خرابه و بعد اینکه سیگار مصرف می کرد،چون چهره سیاهه  آهنگا خیلی قدیمی و خز میزاره حدسم ...

ولی اخه هیچ کدومش علائم معتادی نیس فکر کنم بخاطر اینه که سیگار زیاد میکشه چهره اش سیاه شده 

آدمه مودی بود یبار داشتیم حرف میزدیم بعد اخلاقش خوب بود سوال می پرسید دقیقا بعده ۹ ساعت ک دوباره سوا ...

پس حتما یه مشکلی   براش پیش اومده که اینجوری شده یدفعه دوباره ببینش تو بهش لبخند بزن ببین چیکار میکنه 

پس حتما یه مشکلی   براش پیش اومده که اینجوری شده یدفعه دوباره ببینش تو بهش لبخند بزن ببین ...

والا دلمو بدجور شکست من اینکه اعتیاد داره شکی ندارم  الان چون سرمو انداختم پایین سرد شده دیگه حرف نمیزنه