2777
2789
عنوان

غسل واجبه ؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 73 پست
عیزم‌ از نظر‌ پزشکی‌ وقتی ادم‌ ارضامیش‌ یاپریود‌ میش‌ تمام‌ هورمونای‌ بدن‌ نوسان‌ پیدامسکنن‌ وقتی‌ آ ...

از نظر علمی؟

من نشنیدم

من غسل میکنم

ولی اینکه میگن با لاک قبول نیست قبول ندارم همین

دوست داشتن خوبه اما ترسناکه(: ..............................................................کاربری سال 99 هستم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هرطور راحتی عزیزم🌺 ولی اونی که دستور نماز رو صادر کرده شرایطش رو هم اعلام کرده که چجوری باشه موفق ...

عزیزم ولی 1400 سال پیش لاک و این همه پیشرفتم نبوده

من مطمئنم اگه اماما بودن خیلی راحتتر از ولی فقیه بودن

و اینکه اعتقادی به حرفای ولی فقیه ندارم

به عقل خودم و قران رجوع میکنم

دوست داشتن خوبه اما ترسناکه(: ..............................................................کاربری سال 99 هستم
از نظر علمی؟ من نشنیدم من غسل میکنم ولی اینکه میگن با لاک قبول نیست قبول ندارم همین

میتونی‌ توگوگل‌ بخونی‌ 

هرکس‌ نظرخودشوداره‌ عزیزم‌ مانمیتونیم‌ حرف‌ خودمونوبزور‌ ب‌ گردن‌ بقیه‌ بکشیم‌ من  فقط‌ چیزی‌ ک‌ میدونستمو‌ برات‌ توضیح‌ دادم‌ و‌ دقیقا‌ همونی‌ شد‌ ک‌ ت‌ گفتی‌ یعنی بالاکوبدون‌ لاک‌ فرقی‌ بحالش‌ نداره‌ دوش  بگیری  کافیع

مممممم
میتونی‌ توگوگل‌ بخونی‌  هرکس‌ نظرخودشوداره‌ عزیزم‌ مانمیتونیم‌ حرف‌ خودمونوبزور‌ ب‌ گردن‌ بقیه ...

ممنون عزیزم  

عیزم‌ از نظر‌ پزشکی‌ وقتی ادم‌ ارضامیش‌ یاپریود‌ میش‌ تمام‌ هورمونای‌ بدن‌ نوسان‌ پیدامسکنن‌ وقتی‌ آ ...

اینو که گفتی مطمئنی  پس حمام تو پریود باید خیلی مضر باشه که من انجام میدم آخه تو اون دوران زیاد گرگرفتگی و تعریق دارم