2777
2789
عنوان

بیاین یه لحظه

93 بازدید | 16 پست

سلام. بچه ها من چند ساله یه جایی کار می کنم. درست حقوق نمی ده. و من می خوام بیام بیرون از اونجا.  هنوز حقوق ماه قبلو نداده. هر وقت می ده ذره ذره می ده.  من دیگه نمی خوام برم اونجا. انقد اعصابم خورده.  چون همیشه باید برای حقوقم گدایی کنم. اگه هم دیگه نرم حالا حالاها حقوقمو نمی ده. می دونم زنگم می زنه می گه بیا.چون کمبود نیرو داره. ولی من دیگه انگیزه ای واسه اونجا موندن ندارم. واقعا نمی دونم چه کار کنم. چجوری بیام بیرون که حقوقمو کامل بگیرم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تا اخر ماه صبر کن حقوقتو گرفتی دیگه نرو

خو همون. همیشه حقوقم یه ماه عقب تره. یعنی این حقوق اردیبهشتمو آخر خرداد می ده. واسه همین دنبال راه حلم که تسویه کنم و پولمو کامل بگیرم. چون انگیزه ندارم واسه موندن. خیلی اذیت می کنه. 

اول کار جدید پیدا کن بعد بیا بیرون

اوووه. کار جدید. نمیشه. می دونی چون چند تا از اونا که اونجا کار می کنن دانشجوان و تا ده روز دیگه امتحانهاشون شروع میشه. من باید تا قبل از شروع امتحانا اونا بیام بیرون از اونجا. چون اگه امتحانها اونا شروع بشه اونا دیگه نمی تونم بیان و کمبود نیرو هست. و من گیر می افتم. 

اگه بیای بیرون ممکنه به زودی کا ر گیرت نیاد

ولی انگیزه ای واسه اینجا موندن هم ندارم. چون حق و حقوقمو درست نمی ده. فقط می خواد مثل آدم آهنی کار کنیم واسش. نه بیمه دارم. هشت ساعت کار سه تومن می ده. اونم نه یه جا. هر ماه ذره ذره می ده و باید صد بار بهش بگم. هی می گه ندارم. چک دارم و.... قراره تازه زیادش کنه. ولی فوقش بکنه 4 تومن. اصلا می ارزه؟؟ تو خونه بشینم بهتره تا اینجا. چون فقط عمرم داره هدر میشه. از این بیشتر موندن حماقته. 

عمدا دیر حقوق میده حتما

حالا هم به شدت کمبود نیرو داره. تا حالا دلم می سوخت براش که کمبود نیرو داره. ولی الان دیگه نه.چون اون هیچ وقت دلش نسوخت واسه ما. همه عید نوروز رفتم سر کار. یک ریال پاداش نداد بهم. همون حقوقمم به زور داد. گدایی باید کنم تا حقوقمو بگیرم.