2777
2789
عنوان

شما روزا چیکار میکنین

264 بازدید | 17 پست

من ادمای کمی دورم هستن اوناهم درگیر زندگی خودشونن اما من انگار زندگیم یه سریال خسته کنندس که صبح صبونه بخور برو دانشگاه ناهارو شام و وسطشم بعضی از روزا با دوستا برو دوساعت بیرون اونم گاهی بقیه روزم تو گوشی پخشم توی اتاق

ولی بقیه رو میبینم هر روز یه جا کار دارن مشغولن با اینو اون دور میزنن سرگرمن دوستاشون میان دنبالشون پیششونن خونه همن اما اطراف من کسی اونطوری  نیست که باهم وقت بگذرونم 

شماها توی طول روز چیکار میکنین که حس روزمرگی کسل کننده نداشته باشین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فعلا امروز خیلی اعصابم خورده پسرم باید یه مدرسه ثبت نام کنم الان مدیر مدرسه تماس گرفت میگن تا ظرفیت پرنشد بیاین مدارک بچتون بیارین😔 به خدا یه هزاری دستم نیست کرایه نیست که فردا برم حداقل پنجاه هزارتومن رفت وبرگشتم میشه  ازبس فکرکردم سرم دردمیکنه

من که فعلا درس می خونم انشالله تا تابستون نمیزاره رو نواختی بیافته کلی برنامه ریختم برای تابستون می خوام ادامه کلاس زبانم رو برم کسب و کار اینترنتی راه بیاندازم فیلم ببینم کتاب بخونم کتابدار یه کتابخونه هم هستم باید به کار های اونجا هم رسیدگی کنم روز های وقت دارم برم پیاده روی با خواهرم ریاضی زبان کار کنم 

واقعا اینجوری فکر میکنی؟من اصلا اطرافم از زندگی خودم بی روح تر ندیدم😂💔

😂😂پس زندگیه منو ندیدی مثل زالو چسبیدم به تشک الانم قصدم خوابیدنه ولی خوابم نمیاد.

من دوسال تموم بخور بخواب بودم هیچ رفیقی هم توی واقعیت ندارم که باهاش بگردم. درسو مشق و کلاس اموزشی هم هیچ. تازه دارم سعی میکنم برم سرکار مثلا😂🚶🏻‍♀️

خرمالو خشکه هانیانگم
اوووو انقد کار هست که گاهی وقت نمیکنم همه اشونو انجام بدم  به خودت اهمیت بده تو یک کلمه بخوام ...

نصف کاراتو بده من انجام بدم من اصلا نمیدونم چیکار کنم اگه بهم زنگ نزنن بگن بیا بیرون😂 

اره ۲۰سالمه

خب پس زیاد ازم بزرگ تر نیستی من 19 سالمه 

من بولت ژورنال دارم وقتاییی که دیگه واقعا نمیدونم چیکار انجام بدم و حوصله ام سر رفته اونو پر میکنم 

البته نمیدونم تو خوشت بیاد یا نه