2777
2789

یعنی مشکلی داره؟ چه مشکلی؟ فرقی هم نداره چه تو پی وی چه تو گروهی جایی پیام که میده نیم ساعت بعدش مثلا پاکش میکنه درصورتی که حتی ممکنه حرف خاصی هم نزدع باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیخواد اثری ازش بمونه ‌😂

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

اون منم حتما آخه من وقتی به پیامام نگاه می کنم حس می کنم چرت و پرت نوشتم مخصوصا اگه جوابمو ندن

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜

یکی ازدوستای منم همینطوره😂😂😂بعد من بهش تذکر دادم گفتم تو پی ویت مثل دیوانه ها انگارباخودم حرف زدم

ی همچین آدمایی ی غم بدی ته دلشونه

من ی دختر کردم😎ی دختر ساده و مهربون ،،،یه دختر خوش قلب و دلسوز،،،هموطنامو دوس دارم و آرزومه ب هرجایگاهی ک رسیدم کمک حالشون بشم،،حالاهرکس از هرجا......من دختری ام ک روی پای خودم وایستادم،،،آرزوم بیوتکنولوژیه و بهش میرسم👌مجردم و ی دختر سنگین آفتاب مهتاب ندیده ام 👌
حتما نمیخاد کسی ببینه

اخه جیز خاصی هم نیست مثلا تو گروه رو حرفش ریپ زدی میای میبنی عه پاک شده انگار با دیوار حرف زدی.

یا پی وی وقتی سین کرده زرف جوابم داده بعد بیاد پاک کنه پیامو...

من اینطور هستم همیشه پاک میکنم عادت کردم حتی تماس ها 😅

عهه یعنی حتی برای طرف مقابلتون؟ خب اینکه بخواین برنامه تون خلوت باشه عادیه ولی برای طرف مقابل هم میاید فقط پیام های خودتون رو پاک کنید؟